Nu har du mulighed for at deltage i op til 4 uafhængige “mini” turneringer med spillere fra klubberne i Tennisnetværk Roskilde. Nederst kan du se, hvilke klubber der er med i netværket.

Deltagelse i Netværkstouren er gratis og er en super mulighed for at møde nye spillere og prøve nye konstellationer på tværs af klubberne i tennisnetværket. Efter spillet vil der være kaffe og kage og tid til at netværke uden for banen.

Motionistturneringen er for alle motionister fra let øvede til meget øvede. Alle er velkomne, blot man er medlem af en af klubberne i Tennisnetværk Roskilde. Turneringsformen vil variere fra gang til gang, men det vil altid være doubleturneringer, og man kan melde sig som enkeltperson. Normalt vil vi spille 1 1/2 – 2 timer per turnering.

Netværkstouren 2015 har følgende program:

Søndag den 14. juni 2015, kl. 10 i Hedehusene – ansvarlig Palle Jensen
Lørdag den 27. juni 2015, kl. 14 i Roskilde – ansvarlig Karen Marie Olsen
Søndag den 16. august 2015, kl. 10 i Viby – ansvarlig Ole Jørgensen
Lørdag den 29. august 2015, kl. 14 i Lejre – ansvarlig Gerner Larsen

Cirka 10 dage før spilledagen kan man tilmelde sig via Roskilde Tennisklubs hjemmeside, og deltagelse sker efter “først til mølle-princippet”. De enkelte turneringer afvikles, hvis mindst 8 har tilmeldt sig. Hvis tilmeldingen er stor, afvikles flere runder.

Vi ser frem til mange glade tennistimer i netværket,

Mange hilsner
Ole, Gerner, Palle og Karen

KLUBBER I TENNISNETVÆRK ROSKILDE:
Roskilde Tennis Klub, Hedehusene Tennisklub, Gundsølille S.G.&IF Tennis, Gevninge IF Tennis Klub, Lejre Tennis Klub, Gadstrup Tennis Club, Osted IF Tennis, Svogerslev Tennis Klub og Viby Sj Tennisklub.