Sidste runde i vinterens holdturnering for herrehold er nu afviklet. Det har samlet set været en god sæson og nedfor følger en kort status på hvad enkelt hold, samt resultaterne fra sidste runde.

1. herre:
1.herre var på besøg i HIK. Holdet denne lørdag bestod af Kim Sverbæk, Mohammad Gavanchi, Jeff Sørensen og Peter Sigdal. HIK stillede stærk op, og desværre blev sæsonen afsluttet med et 5-1 nederlag.

Samlet kan man dog glæder sig over, at holdet slutter som en flot nummer 3 i 1. divison, og faktisk bliver nummer 2 af de hold der har mulighed for at rykke op, da KB 2 som vinder puljen ikke kan rykke op da KB 1 ligger i elitedivisionen.

Alt i alt en meget flot sæson som debutant i 1.division for herrer, og det viser, at vi har et godt fundament for fremtiden, som nu også byder på 1.divisionstennis næste sæson.

2. herre:
Holdet var på besøg i Slagelse søndag eftermiddag, og med på holdet var Nicolas Vahman, Jonas Salem, Jakob Holmegaard og Mikkel Stigaard. Det unge hold som var stærkt suppleret af rutinerede Jakob vandt med 4-2. Det blev til to sejre i doublerne og sejre i single til Jonas og Mikkel.

Holdet venter nu i spændende på det endnu ikke indtastede resultat af Herlev mod Rødovre. Har Herlev bare vundet min 1 kamp så er 2.herre klar til at spille Play off om oprykning til Sjællandserien, hvilket ville være en kæmpe bedrift af holdet, som holdkaptajn Leander Rudolf godt kan være stolt af.

3. herre:
Også her havde holdet mulighed for at spille sig til en play off kamp. Men besøget på TIK´s lynhurtige baner gik ikke som håber for holdet, som nu må nøjes med en sikker 3. plads. Holdet har igennem hele sæsonen bestået af en god blanding af unge og mere rutinerede kræfter, som har suppleret hinanden godt. Næste vinter må målet være oprykning til serie 1.