Vores 1.hold hos herrerne var i lørdags på besøg i Vedbæk til åbningen af sæsonen i Sjællandsserien. Efter at være rykket ned gik holdet efter at åbne sæsonen med et godt resultat, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Holdkaptajn Michael Emde og hans tropper tabte med 5-1 efter en kamp hvor ikke meget skulle have været anderledes før man kunne have fået uafgjort.

I 1.singlen var der lagt op til et brag imellem klubbernes trænere, da Vedbæk i dagens anledning havde “støvet” den tidligere top 10 spiller Thomas Nowak af, som skulle møde vores egen Kim Sverbæk. Kampen blev dog en fuser, da Kim allerede efter 5 partier faldt og slog hånden i sådan en grad, at han ikke kunne færdiggspille kampen.

I 2.herresingle var der debut til junioren Jeff Sørensen, som pga afbud fra Mohammad var rykket en tand op. Jeff tabte efter en tæt kamp i 2.sæt til Vedbæks normale 1.single. I 3.single kom den enelige sejr så, da holdkaptajn Emde tog en sikker sikker, og dermed sikrede holdet årets første point I 4.herresingle tabte Kurt Jensen, og dermed stod det 3-1 før doublerne.

Her var vi stærkt presset af Kim skade som betød, at den ene double var et sikkert nederlag. Desværre kunne Jeff og Michael heller ikke sikre en sejr i den anden double, og dermed blev det 5-1 til Vedbæk.

En ærgelig start på sæsonen.