1.holdet for herrer spillede lørdag nedrykningskamp mod Næstved. Her skulle de 4 singler og 2 doubler afgøre, hvilket af holdene der skulle en tur ned i Sjællandsserien.

Vi stillede op i tæt på stærkeste opstilling med Kim Sverbæk, Mohammad Gavanchi, Michael Emde og Kurt Jensen. Peter Karlsen sad over med en knæskade.

Vi kom planmæssigt fra start, da vi efter singlerne var foran med 3-1. Der var sejre til Kim, Mohammad og Michael, mens Kurt efter en ellers flyvende start, måtte se sig slået i 3.sæt.

Udgangspunktet inden doublerne var derfor godt, men det skulle alligevel vise sig at blive et kæmpe drama. I 1.herredouble spillede Kim og Mohammad, som har haft en forrygende doublesæson. Efter en planmæssigt start og sejr i 1.sæt på 6-3 vendte kampen, og de tabte de efterfølgende to sæt med 6-3, 10-5.

Dermed var presset på Michael og Kurt i 2.herredouble, og en sejr var nødvendig hvis man ville undgå at skulle spille en Golden Matchtiebreak. Dette sker ved stillingen 3-3 i kampe, hvor der så spilles en tiebreak til 10 om sejren.

Efter 1.sæt tydede intet på RTK sejr, da det blev 6-2 til Næstved parret. Først nede med en matchbold i 2.sæt kom Michael og Kurt igang, og efter at have afværget matchbolden så de sig ikke tilbage og vandt 2.sæt med 7-6 og 3.sæt med 10-4.

Dermed er der nu udsigt til, at holdet spiller i 2.division øst næste vinter.

Stort tillykke til Kim, Mohammed, Michael, Peter og Kurt, som har kæmpet hårdt for at blive oppe hele sæsonen.