Med 56 deltagere til doubleturnering, med kagebagere og grillmestre og en formand med en masse priser i hånden var der lagt op til en fantastisk åbningsdag på Dr. Sofies Vej i lørdags. Det blev også en rigtig god dag med i alt 100 fremmødte – og det var rigtig flot på en dag, der startede med så meget regnvejr, at banemand Kurt Jensen desværre først var nødt til at aflyse doubleturneringen og senere også drop in for juniorer og i øvrigt også spil resten af dagen, da banerne var alt for bløde til at spille på.

Men som nævnt – regnvejr holdt ikke medlemmerne væk. Ca. 100 deltog ved formandens tale, uddeling af årets priser og til hejsning af flaget som tegn på, at nu er udendørs sæsonen startet. Grillmestrene Erik, Peter og Anders havde derfor fuld knald på gasgrillen for at kunne nå at levere i forhold til efterspørgslen.

Formand Peter Madsen holdt tale og han berettede om et, hvad kan kaldte “unikt engagement blandt medlemmer og mange frivillige i klubben”.

Trofaste arrangører og lidt nyt på programmet

“Vi ser frem til en sæson med mange aktiviteter for børnene arrangeret af juniorudvalget og for de voksne, takket være vores trofaste arrangører af Tirsdags-, Torsdags- og Søndagstennis, Dimo og motionistturneringer. I år kommer der også to nyskabelser. Gitte Martinussen starter en slags to-timers holdturnering for stærke motionister og Helle Michaelsen – plus forhåbentlig en mere – genopliver ranglisten, hvor alle motionister og holdspillere, der har lyst til at spille single med lidt ekstra kampnerve, kan komme på. Hold øje med tilbuddene på hjemmesiden og byd gerne ind med mere, hvis du selv ønsker at arrangere.”

“Der er mange, der skal takkes, for at vi har en god og aktiv klub. Jeg får sikkert ikke nævnt alle, men tak til alle jer, der har hjulpet med aktiviteterne her på Store Åbningsdag, også selv om spillet på banerne desværre ikke blev til noget. Det er primært Lasse Byberg og juniorudvalget. Også tak til anlægsudvalget for alle de ting, de har sørget for det seneste år og tak til hjælperne på de to forårsrengøringsdage. Og tak til jer, der har sagt ja til at hjælpe med at koordinere aktiviteter til 2021, hvor vi fylder 100 år. Det er Hans-Erik Pedersen, Karen Marie Olsen, Aksel Rasmussen og Helle Arentoft.”

“Tak også til begynderudvalget, der står for majkampagnen. Der er lige nu 55 tilmeldte, og jeg ved, at begynderudvalget godt kan bruge lidt ekstra til at hjælpe de nye på banerne, når de møder op fire søndage i maj. Tag endelig kontakt til begynderudvalget, hvis du har mulighed for at hjælpe en eller flere søndage. Det er ikke mindst begynderudvalgets indsats, der gør, at vi fortsat er mange medlemmer.”

Velkommen til mange nye medlemmer – samarbejde med Svogerslev

Sidste år var vi Danmarks 7. største tennisklub. Det er vi ikke mere. Status nu ændret, så vi i dag er Danmarks 6. største klub med 967 medlemmer – 32 foran Skovshoved og 94 op til ATK på 5. pladsen. Hvis vi ser mod vest, er alle klubberne mindre end RTK – den største er Skovbakken med 80 færre.”

“Vi har fokus på nye medlemmer og får mange ind, der er meget engagerede. Det er vi rigtig glade for. Vi er også en klub med stabil økonomi, og ikke mindst via anlægsudvalget bliver der sørget for, at vores anlæg både ude og inde hele tiden bliver vedholdt og fremstår pænt. Nu kan vi se frem til forbedret lys i hallen, og vi har også nedsat et udvalg, der har stærkt fokus på at udvide indendørs kapaciteten.”

“Her er Svogerslev Tennisklub inddraget og vi har indledt et samarbejde med Svogerslevs bestyrelse. Svogerslev mindre presset på banekapacitet, end vi er, så det giver god mening, hvis vi kan lægge nogle aktiviteter i Svogerslev. Og så kan Svogerslevfolkene få mulighed for at deltage. I første omgang har jeg aftalt med dimo-koordinator Steen Dahl og motionistansvarlig Steen Lindegaard, at Svogerslev-medlemmer også kan melde sig til dimo-turneringen, og dermed kan nogle af Dimo-kampene med Svogerslev-spillere involveret spilles ude hos dem. Vi snakker videre med Svogerslev om andre fælles aktiviteter.”

Erhvervsklub, leverandøraftale og gang i sponsorudvalg

“Der er rigtig mange tilmeldt træning og der kommer også mulighed for ekstra træning om morgenen + flere gange om aftenen, enten to eller fire ad gangen. På holdsiden har vi 22 hold tilmeldt – fra yngste junior til golden age. Disse holdkampe bliver også placeret i Darup, så Dr. Sofies  Vej også bliver tilgængelig for fritegning.”

“Vi er i gang med at se på leverandøraftalen i forhold til bolde og tøj. Vi er midt i en fireårig aftale, og genforhandler derfor indholdet for de sidste to år. Vi er også ved at kigge på stiftelsen af en erhvervsklub, som kommer til at hedde “Matchpoint”. Det handler om morgenarrangementer med træning og netværk. Og i tilslutning til det er der også ved at komme gang i sponsorudvalget.”

“Alt i alt grund til at se lyst på den kommende sæson og på klubbens fremtid i det hele taget,” lød det fra Peter Madsen i formandens tale.

Herefter blev der uddeling af priser, herunder udnævnelse af Lasse Byberg til nyt æresmedlem i RTK.

I forbindelse med Store Åbningsdag blev der solgt ud af rester af tidligere versioner af RTK’s klubtøj – men der blev også vist kollektionen for det nye klubtøj, som forhåbentlig snart kommer. Der bliver lavet en dag med præsentation af dette tøj, så snart det kommer hjem.

Her kan du læse mere:

Herunder er fotos fra Store Åbningsdag: