Takket være 13 ihærdige RTK-medlemmer, ikke mindst banemand Kurt Jensen, som i forvejen havde brugt en del timer derude, er anlægget i Darup nu klar til spil. Tirsdag aften (14. april) blev der fejet, luget, klippet, renset og flyttet fliser samt flyttet jord og grus til den store guldmedalje.

Fire ihærdige mænd (Peter, Anders, Steen og Tomas) stod alene for at rense minitennisbanen ved slåmuren, et større arbejde end man lige skulle tro.

Phoung, Margit, Brian, Kurt og Bjarne rettede fliser op på kanten, så det både ser pænt ud og så tilskuerne har noget at sidde på ud for de enkelte baner.

Bente klippede “volden” ned og lugede.

Anni, Hans-Henrik og Henrik fejede og fjernede mos og blade på stier og fliser.

Vi var ikke nok til også at gøre rent i klubhuset og vi blev heller ikke helt færdige med fliserne, men vi nåede det vi nåede, og anlægget er igen klar til endnu en forhåbentlig dejlig sæson.

På tirsdag den 21. april er turen kommet til Dronning Sofies Vej. Her er målet at blive endnu flere – gerne 40, hvis det kan lade sig gøre. Vi laver så meget som antallet af deltagere og tiden tillader. Det er kl. 17-20.30, og RTK giver aftensmaden.

Læs mere og tilmeld dig her – alle er velkomne, både motionister og elitespillere samt børn og med forældre.