På en flot september-lørdag den 14. september blev finalerne i klubmesterskaberne 2019 afviklet på Dr. Sofies Vej – med flot fremmøde af tilskuere, excellent servering af cocktails plus pølser på grillen af klubmestergeneral Steen Lindegaard assistereret af fru Charlotte med en fremragende kage.

Mestrene og nr. to i hver række blev hyldet med chokoladepræmier, klubmestertrøjer (til vinderne) og klapsalver på det specialdesignede podie, og der var i det hele taget en god stemning på og uden for banerne på den solbeskinnede finaledag.

De to mest prestigefyldte titler blev snuppet af to, der befinder sig på hver sin side af alders-skalaen, nemlig 14-årige Iben Lyme i dame single A og 42-årige Martin Madsen i herre single A.

Mens Martins sejr over Magnus Thelin (sidste års mester) ikke var så overraskende, så stod det ikke lige i kortene, at Iben skulle ende med at blive dame-mester, ikke engang hos Iben selv, der havde meldt sig både i A- og B-rækken for i det mindste at få mere end én kamp. Hun fik lov at stille op i de to rækker, og endte med at vinde dem begge. I dame single B besejrede Iben Eva B Jensen. I dame A var der desværre kun to deltagere, da de fleste af RTK´s øvrige stærke damer ikke stillede op til mesterskaberne. Sidste års mester, Christina Monrad Pedersen, var der dog, så en finale blev der. Christina bed godt fra sig, men Iben turde være aggressiv og spillede sin chance og vandt til sidst.

Christina tog dog senere en anden finalesejr ved sammen med Andreas Storgaard at vinde mixdouble A.

De konkrete resultater kommer senere – når alle har indberettet dem, så klubmester-arrangør Steen Lindegaard kan lave en samlet opgørelse. På dagen havde han rigeligt at se til med at overrække præmier og stå for forplejning.

Her kommer først nogle stemningsbilleder fra finaledagen – længere nede kan du se vinderne i de enkelte rækker:

Herunder kan du se billeder og resultater fra alle rækker:

Dame single A: Iben Lyme over Christina Monrad Pedersen

Dame single B: Iben Lyme over Eva B. Jensen

Dame single C: Signe Jørgensen over Eva Sørensen

Dame single 40+: Anni Nielsen over Line Corell

Herre single A: Martin Madsen over Magnus Thelin

Herre single B: Henrik Kolind over Phuong Van Vo

Herre single 40+: Jesper Damkjær over Andreas Qvaade

Herre single 50+: Søren Helt Jessen over Kurt Jensen

Dame double B: Gitte Martinussen og Pernille Grønfeldt over Anni Nielsen og Anette Lykkemark

Dame double C: Tine Skovgaard og Henriette B Nielsen over Anette Vest og Liselotte Boas