Med en andenplads i puljen opnåede 2. holdet en playoff-kamp mod Næstveds 1. hold om en plads i Sjællandsserien. Kampen stod søndag d. 15. marts, hvor Kurt, Søren, Valdemar og Leander drog sydpå til Næstveds hurtige filttæppe baner. Efter 10 min. indslåning og 40 min. kamp stod det 3-0 til det klart stærkere Næstved hold, men da Leander kort efter vandt sin single, ændrede det scoren til 3-1, og oprykningsdrømmen var dermed stadigvæk i live – Roskilde spillerne skulle dog vinde begge doubler, og en evt Golden Matchtiebreak. Så det var med et spinkelt håb, da Kurt og Søren kastede sig ud i 1. herredouble, hvor de dog også måtte give fortabt overfor bedre modstandere og tilmed en skade i Kurts ene ben. Anderledes gik det dog i 2. herredouble, hvor Valdemar og Leander spillede en solid kamp i højt tempo mod Næstveds 1. og 3. single, og med fremragende spil i 2. sæts tiebreak og 3. sæts match tiebreak, som blev vundet 13-11, lykkedes det dem at pynte på det samlede 4-2 resultat. Tæt på oprykning men alligevel langt fra.

Dog en sæson som er mere en godkendt, og giver forhåbniner om, at vi også til sommer kan spille med i den sjove ende af puljen.