Danmarksmesterskaberne for Veteraner er netop overstået. Solvieg Kaas og Kurt Jensen deltog i +55 i henholdsvis dame – og herresingle, mens at Tage Nilsson deltog i Herre – og Mixdouble i +70.

Tage måtte desværre se sig besejret i 1. runde i herredouble med sin makker fra Trørød, mens at han i Mixdouble med sin makker fra Nærum måtte lade livet i semifinalen.

Bedre gik det for Solveig og Kurt, der begge spillede sig i finalen. Deres semifinale-modstandere var for begges vedkommende 1 seedet, hvilket dog ikke var nogen hændring, da begge vandt i tætte kampe. Solveig vandt 2/6-7/6-6/2 over 1. seedet, mens at Kurt var ude i et større drama og vandt 6/1-3/6-7/6.

Finalen mod 2 seedet blev dog ingen optur for nogen af de to. 1/6 1/6 tabte Solvieg Kaas mod en solid modstander, mens at Kurt tabte 3/6 1/6 også til en god modstander. Sølv er dog også flot efter en god turnering!

Kurt Jensen.

På billedet ses Kurt Jensen (th) efter DM-finalen i sommers ved Veteran DM. Her tabte Kurt til en anden RTKer Kim Bohrenhoff.

Svaret på gåden fra forsiden: Hvorfor er der et billede af Bent Fabricius Bjerre på forsiden?
Bent Fabricius Bjerre er ihærdig tennisspiller og stillede op i både herresingle – og double i +80 aldersklassen. Bent mødte dog overmagten i begge kampe og måtte forlade turneringen uden at have vundet et eneste parti.

Vidste du i øvrigt at der var 13 deltagere i Herresingle i +75-rækken, og var dermed en af de bedst repræsenterede rækker, hvor der blev dystet fra +35 og opefter.