Vinter DIMO 2021/22 er afsluttet og pointstillingen opgjort. Se slutstillingen i single og double under Voksne -> DIMO

Der var 13 puljer fordelt med 5 puljer i single (26 deltagere) og 8 puljer i double (38 par). I alt 102 deltagere.

I puljerne var det samlede antal potentielle kampe 131 og der er reelt spillet 104 kampe svarende til knap 80 % af alle planlagte. Meget fornem gennemførelse.

Der er indrapporteret 2 skader i sæsonen. Kampresultaterne fra de uheldige spillere tæller ikke med i slutstillingen.

Puljevinder og nr. 2 kan ses af resultatoversigten. I flere puljer var det nødvendigt med nærstudier af point fordelingen. I tilfælde af pointlighed gælder nemlig indbyrdes kamp og dernæst bedste differens mellem vundne og tabte partier af de spillede kampe.

RTK har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en del af vinpræmier til nr. 1 og nr. 2.

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 6. maj – 6. juli hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævner tilknytningen til RTK.

Husk i øvrigt at fristen for tilmelding til sommer DIMO er 17. maj.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator