Efter et godt SM (Sjællandsmesterskaberne) kan status nu gøres op, og det lyder på 3 titler og 2 sølvmedaljer, samt en række semifinalister på kontoen til Roskilde Tennis Klub.

På juniorsiden blev i alt vundet 1 titel og 2 sølvmedaljer, mens seniorsiden tegner sig for 2 titler.

I juniorrækkerne vandt Mille titlen i U14 damesingle, efter finalesejr over Jacqueline Tully med 7-6, 6-2. Dermed er Mille Sjællandsmester i den bedste række for U14-piger.

Derudover gik Alina Essaulova hele vejen til finalen i U18 damesingle kategori 1, hvor hun efter en flot kamp måtte give fortabt imod 1.seedede Laura G. Andersen fra Lyngby. Kampen endte 6-2, 6-4, men Alina har stor ære af kampen, og er absolut ikke uden chance for at blande sig i kampe som denne, hvis det hårde arbejde på træningsbanen fortsættes, så udviklingen kan pege fremad mod et endnu højere niveau.

Den sidste sølvmedalje blev vundet at Sophia Horne Bang i U12 damesingle kategori 3. Efter et tæt puljespil kom Sophia videre til finalen, som blev tabt med de tætte cifre 7-5, 6-4. Kampen var tæt hele vejen, og kan forhåbentlig danne motivation til at forsøge at opnå flere gode resultater i fremtiden. Alt i alt en meget flot turnering af Sophia.

Hos seniorerne blev det til 1 singletitel og 1 doubletitel.

I single gik titlen til Ditte Jørgensen i Seniordamesingle kategori A. Her gik Ditte igennem finalen uden at afgive sæt, og kunne dermed fortjent løfte trofæet som Sjællandsmester. Finalen blev vundet med 7-5, 6-3 over Natasha Deren fra Hillerød.

I double gik titlen til Kurt Jensen og Anne Casals i +50 mixdouble. Parret var igennem turneringen igennem flere tætte kampe, men moralen blev holdt høj, og i finalen blev et par fra HRT besejret, og dermed var der revanche fra sidste års finalenederlag i samme række.

Stort tillykke til alle.