Der var en hel del ømme ben med hjem i flyveren fra Malaga i Spanien i denne uge. Ca. 30 RTK’ere – børn og voksne – har været på træningslejr, og forhåbentlig kan med- og modspillere se forskel, når vi nu skal vise vores kunnen i RTK-hallen i løbet af vinteren.

Tak for godt fællesskab, mange hyggelige stunder og ikke mindst tak til vores to fantastiske trænere, Sisse Folmø og Kim Sverbæk.

Destinationen var Royal Tennis Club I Marbella – tæt op ad en befærdet vej med støj, men alligevel et hyggeligt tennisanlæg med baner i flere niveauer, med hotelværelserne placeret lige ved banerne, med pool, bordtennis og padel og med meget imødekommende personale i restaurant og reception.

For at sige det lige ud: Vejrmæssigt var det ikke den bedste uge – der kom en hel del regn, der gjorde det nødvendigt med mange ændringer, men alle tog det med højt humør, og vi både startede og sluttede stærkt i flot vejr, så alle fik slået rigeligt til boldene.

Mange valgte at tage på udflugter efter eller før de daglige tennistræninger eller på hviledagen, fx til tyrefægterbyen Ronda, til Gibraltar, bjergbyen Mijas eller til de hyggelige gader i det historiske Marbella.

Vi fandt ud af, at Sisse også er skrap til padel og at det faktisk er et sjovt spil til supplering af tennis.

Herunder kan du se billeder fra turen, de fleste taget af Mogens Arentoft.

Henrik Overgaard