Efterårets udenlandske klubtur gik til Mallorca, hvor 35 spillere fik særdeles kvalificeret træning og samtidig en fantastisk ferieuge. Se en masse billeder fra turen nederst.

Turen blev i foråret udsolgt på mindre end en uge, og forventningens glæde blev heldigvis opfyldt – og mere til. På alle måder endda. De fleste kendte på forhånd nogle af de andre deltagere, men ingen kendte alle øvrige, og det kom de så til på en tur, hvor der blev socialiseret på kryds og tværs.

Vi boede på et hotel i Santa Ponsa en lille halv times kørsel fra Palma – et par hundrede meter fra stranden og en anelse længere fra tennisbanerne. Begge dele blev benyttet flittigt. Selv om de lokale sagde, at vejret kunne have været varmere, så var vi ganske godt tilfredse. Et ordentligt regnvejr ødelagde vores ellers stort anlagte interne turnering midt på ugen, men ellers blev al træning og spil gennemført.

Der var intensiv træning hver formiddag – dels med vore egne, Kim Sverbæk og Peter Karlsen, dels med to trænere fra DGI – og så med Carl Toft, som både har et ben i RTK og DGI.

Turen var nemlig et DGI-koncept, som vi havde taget til os – med et særligt ”RTK-touch”, når vi nu var så mange.
I vil sikkert høre deltagerne berømme turen, når I henover vinteren møder dem på banerne. Stemningen var fantastisk.

Udover tennis var der arrangeret ture ud på øen, mange tog til Palma, enkelte cyklede eller besteg højder på lange gåture. En lille gruppe havde en fantastisk dag på Asbæks galleri – kig efter julelyset i øjnene på dem. Der var fællestur med veterantog og sporvogn (med vores egen overraskede konduktør) – og en tur med et kig ind i det gamle Mallorca. En smuk og dejlig ø. Læg dertil masser af grin og godt samvær fra morgen til aften.

Hele gruppen mødes igen i den nærmeste fremtid for at spille tennis og udveksle billeder og minder – og der er allerede nogen, der tænker i at arrangere nok en klubtur næste år.

Vi mangler en til at skrive om turen til næste års klubblad, Netop. Merete, var det dig?

Tak for en rigtig god uge.

Henrik og Grethe