Roskilde Tennis Klub har med jævne mellemrum besøg af klasser fra forskellige skoler i kommunen. Her i marts har to 4. klasser fra Hedegårdenes Skole været på besøg tre onsdage – og træner Alexander Hansen har undervist i samarbejde med klassens lærere. Klasserne blev opdelt i to grupper. Den ene gruppe spillede tennis i en time, men den anden gruppe var i Sporvognen og bl.a. lavede lektier – og efter en time byttede de.

Her kan du se, hvad træner Alexander Hansen skrev efter den sidste omgang træning med børnene:

Skolesamarbejdet gik rigtig godt og de fire lærere og 34 børn var kanon tilfredse. Motivationen var høj. De har lært forhånd og baghånd og at spille tennis med og mod hinanden.

Der var meget snak om Caroline Wozniacki, som er Danmarks bedste kvindelige tennisspiller. Vi skabte passion, drive og engagement i tre gange to timers tennis på en inspirerende måde, og der blev skiftevis spillet og undervist i tennis og lavet lektier. Det var en god måde at snuse til tennis. Lærerne har fortalt, at børnene og deres forældre var meget interesserede. Vi håber, at nogen starter til sommersæsonen.