Lørdag den 30.januar tog vi imod Rødovre i Daruphallen. På hoildet var Aksel R., Lyebalk, Arne Jensen, Janni Tüchsen og Charlotte Smith. Vi lagde for med de fire singler.

På bane 3 mødte Lyebalk en tysker. Efter at have lykønsket med Kerbers flotte sejr ved Australian Open samme dag var det så som så med gæstfriheden. Sejren blev kørt sikkert hjem med 6/0, 6/1. Tyskeren kom bedre med i 2.sæt, fandt mere ind i en rytme – og fejlene var ikke helt så mange. Men dog 1-0 til RTK.

På bane 1 spillede Arne J. mod Rødovres 3.single. Arne gjorde kort proces i 1.sæt med hele 6/1 på fornemt spil. I 2.sæt blev det betydeligt mere jævnbyrdigt – Arne var nede 3-4, men fik på flotteste vis fightet sig tilbage og kunne slutteligt række hænderne i vejret efter 6/4 sejr i 2.sæt. 2-0 til RTK. Det tegnede lovende.

Janni T var ude i en gyser på bane 4. Janni kom slet ikke med fra start – så 1.sæt endte med 0/6 til Rødovre. Den svære start til trods lykkedes det for Janni at få gang i eget spil. 2.sæt blev flot vundet med 6/3 – så nu skulle de to fightere ud i en altafgørende matchtiebreak, hvor der jo spilles til 10. Janni fik en fornem indledning på matchtiebreaken – var foran med 7/4. Desværre fortsatte den ellers gode linje ikke til enden, så Rødovres 1.dame vandt med 7/10. Ellers godt fightet af Janni. Nu ”kun” 2-1 til RTK.

Imens var Aksel godt i gang med 1.singlen på bane 2. Aksel havde nuppet et lige 1.sæt med 6/4. I 2.sæt var det dog modstanderen der var mest ovenpå, også hjulpet af at Aksel stillede til start med sygdom i kroppen (og dermed drænet for en god portion energi). 2.sæt gik til Rødovrespilleren med 6/2 – så også her skulle en matchtiebreak afgøre kampen.
Desværre kom Aksel slet ikke med fra start. Var bagud med 2-7. På imponerende vis lykkedes det for Aksel at spille sig op – ja, han havde endda 2-3 matchbolde. Desværre blev ingen konverteret til RTK-gevinst, så Rødovre-spilleren sejrede slutteligt med knebne 11-13. Øv, men flot fightet af en halvdrænet Aksel.

Nu 2-2 i kampen, så efter Nivå-holdkampen i november, hvor vi spillede 5 matchtiebreaks og vandt dem alle, var vi kommet ned på jorden igen – havde tabt 2 matchtiebreaks ud af 2 i dagens kamp. Nu resterede doublerne – en herredouble og en mixeddouble.

Arne/Charlotte fløj ud over stepperne i 1.sæt i mixen – og vandt komfortabelt med 6/2. I 2.sæt kom der mere grus i maskineriet – og et lige sæt måtte finde sin afgørelse i en tiebreak. Den vandt Rødovre-parret så knebent som 7/5. og dermed 1-1 i sæt. Nok en kamp skulle afgøres i matchtiebrak. Arne/Charlotte fik en skidt start, kom bagud med 0-3. Parret kom dog meget stærkt igen – og endte som vindere af matchtiebreaken med 10/4. Nu 3-2 til RTK.
Imens var herredoublen godt i gang. De to par var egentligt pænt lige – Men Rødovre-parret havde lidt mere overskud/held i 1.sæt, som de vandt med 3/6. Rødovre kom også foran 1-0 i 2.sæt ved at vinde partiet rent. Så skulle Aksel serve – og det gjorde han et stykke tid, inden RTK til sidst kunne tage det lange parti. 1-1. Måske var det det lange parti, der fik kampen til at vende – nu var det pludselig Aksel/Morten, der havde overskuddet/heldet på deres side. 2.sæt blev vundet med 6/2. Nok en matchtiebreak skulle afgøre en kamp. Aksel/Morten fik en skidt start på matchtiebreaken. Var bagud 1/5 ved sideskiftet. Senere stod der 4/8 til Rødovre. Men med flot koncentration og fight lykkedes det Aksel/Morten at vinde kampens seks sidste bolde – og dermed gå fra nede 4-8 til oppe med 10-8…Sejr! Og dermed en meget kneben 4-2 sejr til RTK, der efter kampen kunne nyde en øl og lade sig fotografere.

Tak til alle for en fornem indsats og god fight.

Næste kamp spilles vist en gang i februar…

Skribenten/Lyebalk