Klubbens nye talent, rising * og gentleman, Mister Nikolaj Sixpence Solanaceae Jacobsen, strålede om kap med solen denne søndag aften – Nikolaj nærmest smadrede Greves 3. single ud på det slidte tæppe. Vi ser frem til at se mere fra Nikolaj’s stort anlagte spil, og ikke mindst nyde den nye hard courts’ lettere rengøringsoverflade. Flot Nikolaj!

Morten BS Sørensen blev matchet af Greves tidligere 1. single, Christian Coke Duracell. Vores supermand fra Århus, den rene vare, og i åbent forhold med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, kæmpede som en atlet fra Århus 1900 – dvs. stolt, stakåndet og længe. Men hvad stiller man op, når modstanderen er pumpet op på præstationskendte midler? Nej vel? – et knebent nederlag til BS.

Sanne fra Greve blev fx ved med at tyre efter og på Nikolaj! Det ville Tina HitWoMan Dilinger ikke finde sig i, og tog en venskabelig samtale med Grevinden, som dog undlod at stoppe med denne usportslige adfærd. Dermed fulgte et nødvendigt, men også agtværdig nederlag i Mix’en.

I herredoublen kæmpede Morten BS flot mod overmagten – ikke let at være 1 mod 3; Nederlag i doublen med 5 og 3.

Tina var klædeligt tilbageholden med DS. Tina undersøgte inden kampstart, om det var muligt andre kunne spille denne kamp for hende… men da selveste Molla Mullery takkede nej til sidst, blev det Tina D’s kamp og hun fik både 1 og 4.

Det vides endnu ikke helt hvorfor, og kan først afsløres efter 1/5 2016, hvorfor Greve havde skiftet deres normale 1. single ud, med den internationale ITF spiller Jörg SS Totenslager?! Rygtet i Dansk Tennis Forbund vil vide, at det kan henføres til en i klubben ”ny” træner, som har scoutet RTK’s førstesingles få svagheder? Hmmm – Det har så desværre fået den kedelige sideeffekt /bivirkning, af Bo nu, i tråd med Miss Sunshine, optræder bodypaintet i det kommende nummer af Skalk. #baddecisions

RTK ”tabte” 1-5, men tennissporten vandt 4-3. Generalforsamlingen bliver den rigtige vinder og arbejdsmiljøkortet kastes tidligst i april.