Her er lidt resultater fra U10 og U12

Roskilde Tennis Klub U10 vandt 5-1 over HIK U10 og ligger nu midt i puljen to points efter første pladsen. Roskilde har 11 points og første pladsen har 13 points. Det bliver spaendende at følge puljen i de sidste to rundern. Nu bliver den hårde og gode træning synlig… gode kampe med lange dueller og god stemning.

1. single: Anton Huttunen van het Erve vandt over modsteranderen 4-3.
2. single: William Thulin Gregersen vandt uden kamp, fordi modstanderen var syg.
3. single: Mattis Lindkvist Okholm vandt i en meget tæt kamp med 4-3.
4. single: Jakub Pinstrup tabte sin förste kamp med 1-6, men han er også den yngste på U10 holdet.

1. double: Anton og William vandt deres double med 3-2.
2. double: vandt Mattis og Jakub uden kamp, fordi modstanderen var syg.
 U12

Roskilde Tennis Klub U12 tabte 1-5 over en meget stærkt spillende hold fra Vedbæk. Roskilde U12 ligger stadig midt i puljen. Det bliver spaendende at følge kampene næste år.

1. single: Emma Thulin Gregersen tabte mod Tristan Thomas Engelschmidt 0-7
2. single: Gustav Sigdal tabte mod Emma Louise La Cour Asboe 0-9
3. single: Nikolas Groth Arentoft vandt mod Axel La Cour Asboe 4-3. En virkelig god sejr, fordi han ligger højt som de andre spillere fra Vedbæk.
4. single: August Skafte Jacobsen tabte mod Emilie Green Winther 2-12

Desværre blev begge doubler tabt, men anden double var en tæt kamp, hvor Nikolas og August spillede sammen en god kamp og kæmpede flot.

Alexander Hansen, træner