Med sidste frist for tilmelding søndag den 3. marts er der nu åbnet op for tilmelding til træning for voksne i udendørs sæsonen.

Der er mange muligheder for at få træning.

I første omgang skal alle, der ønsker fast træning eftermiddag/aften + om morgenen melde sig.

Senere bliver der mulighed for at tilmelde sig forskellige tematræninger og camps samt morgentræning fra gang til gang. Det sidste afhænger dog af, om pladserne bliver optaget af fast træning. Giv endelig en melding, hvis du som voksen kan træne tidligere end kl. 17 på hverdage, fx kl. 14, 15 eller evt. kl. 16. Hvis der er flere, der kan på disse tidspunkter, er der gode chancer for at få oprettet et eller flere hold.

Når alle har tilmeldt sig  senest 3. marts går trænerne i gang med at udarbejde en træningsplan. Den er formentlig færdig omkring 1. april. Bemærk, at der ikke kommer besked ud til hver enkelt omkring den færdige træningsplan. Du skal selv kigge her på hjemmesiden, hvor træningsplanen bliver offentliggjort.

Her er link til mere information om træningen inklusiv tilmelding. Bemærk, at der er tilmelding til fast træning eftermiddag/aften og fast træning morgen hver for sig.

Juniorerne har frist for tilmelding søndag den 17. marts 2019.