Er du mellem 3 og 15 år og gerne vil prøve at spille tennis sammen med en masse andre børn i Roskilde Tennis Klub så kom til åbent hus lørdag den 6. april.

Det foregår i RTK-hallen, Darupvej 52.

Kom kl. 10 eller kl. 11. Så låner du en ketsjer af os og får mulighed for at spille med vores trænere og andre børn.

På dagen kan du og dine forældre også få en snak med klubbens juniorudvalg. Vi hjælper dig med mere information og fortæller dig også, hvordan du melder dig ind og tilmelder dig træning.

RTK har et rigtigt godt juniormiljø med mange børn til træning året rundt, engagerede trænere og et aktivt juniorudvalg.

Sommertræningen foregår udendørs på Dr. Sofies Vej 10, tæt på bymidten. Banerne er dog ikke klar endnu den 6. april, så derfor holder vi åbent hus i vores tennishal.

Her kan du læse mere om åbent hus.

Vi glæder os til at se dig.