Er du mellem 4 og 17 år og gerne vil prøve at spille tennis, så kan du komme og prøve ved et

Åbent hus for nye børn mandag den 27. og tirsdag den 28. april 2020

på Dr. Sofies Vej 10 – tilmelding lidt længere nede.

• Børn mellem 4 og 8 år: Kl. 16-17
  • Børn mellem 9 og 12 år: Kl. 17-18
  • Børn mellem 13 og 17 år: Kl. 17-18

Du kan komme en af dagene eller du kan komme begge dage. Her får du mulighed for at prøve at spille under vejledning fra vores trænere, og du og dine forældre kan tale med trænerne og forældre til vores nuværende børn.

Hvis du ønsker det, kan du på dagen blive medlem af Roskilde Tennis Klub og tilmelde dig træning.

Bemærk, at som nyt medlem skal du betale et engangs-indmeldelsesgebyr, kontingent og en pris for selve træningen. Her kan du se priserne.

Vi vil gerne vide, hvor mange børn der kommer til vores åbent hus, så herunder kan du tilmelde dig.

Har du spørgsmål inden da, så kontakt træningschef Sisse Folmø på sisse@roskildetennisklub.dk. På de to åbent hus dage er der dog rigeligt med muligheder for at få svar på alle spørgsmål.

Hvis du allerede nu er sikker på, at dit barn gerne vil spille tennis, så kan du melde ham/hende ind i klubben og bagefter sørge for tilmelding til træning.

Ja tak, jeg vil gerne komme til åbent hus for nye børn i Roskilde Tennis Klub mandag eller tirsdag den 27. og 28. april 2020:

(Du behøver ikke at fortælle hvilken af de to dage, du kommer – og du må også komme begge dage, hvis du har lyst til det)

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Navn: Fødselsår
Alexander Hayes 2013