Der er nu åbnet for banebooking i Darup en uge mere – foreløbig til og med søndag den 26. april. Det er efter samme retningslinjer som hidtil – se nedenfor.

Der er stadig ikke kommet meldinger fra DTF og DIF/DGI, så der er fortsat lukket for alle klubaktiviteter.

Bemærk, at der nu også kommer håndsprit på banerne – som supplement til de engangshandsker, der også er der. Så kan både hænder, koste og vandslanger blive sprittet af. Husk også selv at tage handsker med til at spille med, så du ikke overfører smitte via boldene. Vi har fået bemærkninger om, at smitterisikoen via boldene er beskeden, men indtil der kommer anden officiel besked, så kører vi med disse lidt forsigtige retningslinjer.

Bestyrelsens retningslinjer til spil på banerne, mens der er Corona-forholdsregler:

1. Banetimerne er på 50 minutter, så spillerne, der afslutter timen, gør sig færdige med fejning og har forladt banen, før næste hold kommer
  2. Brug handsker, når du vander og fejer banerne – vi er på vej med engangshandsker, men de er ikke kommet endnu, så indtil da skal du medbringe dine egne handsker
  3. Spil med handsker, som du selv har medbragt, så du ikke overfører evt. smitte via boldene – saml alternativt boldene op uden brug af hænderne
  4. Spil kun single
  5. Kom lige til din spilletid og gå igen efterfølgende, så vi ikke samles i grupper

Disse retningslinjer kan blive justeret, når bestyrelsen har modtaget anbefalingerne fra Dansk Tennis Forbund.

Det er vigtigt, at alle overholder disse retningslinjer. Ellers kan vi blive nødt til at lukke banerne igen.

Book kun en tid ad gangen

Der er mange, der gerne vil ud og spille – så book kun en time ad gangen. En teknisk detalje i vores bookingsystem gør, at helårsmedlemmerne i april kan booke to tider ad gangen, men der skal være plads til, at alle kan komme til, så undlad at booke to tider ad gangen.

Klubhus og toilet lukket – husk at vande banerne

Banerne på Dr. Sofies Vej er endnu ikke åbnet. Det samme gælder klubhuset – også i Darup. Det er derfor ikke muligt at komme på toilettet.

Husk at vande banerne grundigt – som sagt med handsker på.

Vi vender tilbage, når vi ved mere om de generelle retningslinjer for al idræt i Danmark.

Peter Madsen