Som sædvanlig var der rigtig godt stemning på og ved banerne på Store Åbningsdag, der i år var lørdag den 29. april. Den gode stemning var der også brug for, da vi på grund af vejret ikke kunne køre fuldt program. Banemand Kurt Jensen var udfordret i dagene op til, fordi nattefrosten ikke ville slippe, og på selve dagen kom der også en del regn.

Åbningsturneringen om morgenen blev aflyst og erstattet af morgenhygge med bagerbrød, og til sidst druknede åbent hus også, men ind imellem blev der grillet pølser, holdt tale, uddelt priser, lavet aktiviteter med juniorerne og taget godt imod ca. 25 børn, der kom på besøg til åbent hus. Der var nemlig tørt den første halve time af åbent hus, og her kom der heldigvis pænt mange.

RTK har netop tegnet en tøj- og boldaftale med Sport Direct og Coolsport/Head, og i den forbindelse kommer der snart tilbud på begge dele til gode priser. Hele kollektionen er endnu ikke klar, men på åbningsdagen havde et par af børnene noget af tøjet på. Der bliver senere mulighed for at bestille og kigge nærmere på kvaliteten.

Lederpris til begynderudvalget

Årets lederpris gik denne gang ikke til en enkelt person, men til hele begynderudvalget for voksne, som år efter år og med formandens ord – på anarkistisk vis – tager sig af majkampagne og indslusning af voksne begyndere i klubben. Også i år er der majkampagne, der starter på søndag den 7. maj. Der er lige nu over 40 tilmeldte. Udvalget består af Veslemøy Hellem, Grethe Kjølby, Annette Lykkemark og Povl Jeppesen. På dagen var de to første til stede og blev hyldet.

Juniorpriser og årets træner

Årets junior blev for femte år i træk Mille Elsborg – ingen tvivl om, at hun igen har været den, der har vist de største resultater. Hun blev jo også tidligere i år hædret med Roskilde Avis prisen ved Roskilde Idræts Unions idrætsfest.

Juniorpokalen gik til Iben Lyme og Juniorfondens pris gik til Nikolas Arentoft og Gustav Sigdal.

Årets Svend Aage pris, som er en helt særlig hæder, gik i år til Kurt Jensen – søn af Svend Aage, som for mange år siden indstiftede prisen. Det er sidste års modtager, der giver prisen videre – og det var denne gang Jonas Vestermann.

Årets træner blev Alexander Hansen, der startede i RTK netop ved udendørs sæsonens start sidste år.

Mange frivillige hjælpere

Tak til alle jer, der bidrog på dagen med at arrangere turnering, grille, bage kager, tage imod nye børn og voksne. Uden jer ingen åbningsdag.

Herunder kan du se en masse billeder fra dagen.