Det ser ud til, at vi kan få adgang til baner og hal i Darup under hele festivalen i år. Festivalen skal kun bruge parkeringsarealerne, og vi vil kunne bruge hal og baner ved at fremvise vores ketcher.

De skriver: Der vil være “båndtjek” i indkørsel til Darup Idrætscenter fra lørdag d. 18. juni kl. 8 til tirsdag d. 5. juli til kl. 18.

Så er der ny info om adgang og parkering:

Adgang til Darup Idrætscenter:

• båndtjek i indkørsel til Darup Idrætscenter fra lørdag d. 18. juni kl. 8 til tirsdag d. 5. juli til kl. 18.
  • Ketsjer og BMX-cykel fungerer som adgangstegn i ovenstående periode

Darupvej – visitation af køretøjer:

• Sluse på Darupvej syd for Darup Idrætscenter: Lørdag d. 25. juni kl. 8 til søndag d. 5. juli kl. 12

Parkering:

• Parkering bag tennisklubben til BMX og tennisklubben i tråd med RF2019 (maks 25 biler fra tennisklubben og maks 10 fra BMX)
  • Parkering til Røde Stjerne på gruspladsen i tråd med RF2019 (maks 10 pladser)

Maglegårdsvej:

Vejstrækket mellem Maglegårdsvej ved Bakkesvinget) og Darupvej vil i år være lukket for kørsel, da området er et publikumsområde. Lukningen vil være gældende i perioden fra lørdag d. 25/6 kl. 8 til søndag d. 2/7 kl. 14.00.

Vær også OBS på, der i forbindelse med Tour de France i Roskilde og omegn d. 3. juli, kan være andre afspærringer i og omkring Roskilde, der kan besværliggør adgang til Darup Idrætscenter yderligere. Se mere info på Roskilde Kommunes side vedr. Tour de France.

Kontaktinfo:

Hvem kan kontaktes i tilfælde af, at I oplever problemer med at få adgang til området eller andre udfordringer?

1. Bed vagten i porten kontakte Servicemanageren
  2. Ring til Jesper Nielsen på 52167015 (Leveranceleder for Darup Idrætscenter) – når det drejer sig om hvem der har adgang til området mm.
  3. Ringe til Marie Timm  på 5158 6856 eller 2169 7476 (Teamleder for Darup Idrætscenter) – generelt problemer på området.
  4. Ring til Tina Thoresen (60947882)
  5. Ring til Christian Lynge 4046 1346

Som tidligere år fungerer ketsjer som adgangstegn for jer i denne periode.

Jeg åbner for booking af banerne i denne periode. Hvis der er brug for at booke arrangementer eller holdkampe i Darup, så skriv til mig.

Britt, britt@roskildetennisklub.dk