Hvis du har problemer med at komme ind i hallen, så er det nok fordi vi har skiftet medlemssystem.

Den 6. august sendte vi en mail ud til alle medlemmer med nye koder til at logge ind i medlemssystemet og booke baner, tilmelde aktiviteter og betale. Den kan du stadig bruge, hvis du ikke har skiftet kode endnu.

Hvis du ikke kan finde mailen, så skriv til britt@roskildetennisklub.dk, så gensender jeg dig mailen.

Du skal gøre følgende fremover:

• Du skal logge ind med e-mail eller medlemsnummer (vælg selv)
  • Du kan finde medlemsportalen ved at klikke på menupunktet “Booking og Betaling” på forsiden eller klikke her: https://rtk.foreninglet.dk/memberportal/login
  • Du skal bruge den tilsendte kode til at logge ind på det nye system FØRSTE gang
  • Du kan selv ændre adgangskoden til noget, som I kan huske under “profil” og “stamdata”
  • Du kan selv ændre koden til døren i hallen (dørkode) under “profil” og “stamdata”
  • Når du skal ind i hallen skal du taste 10 cifre: fødselsdato (fx 160468) + dørkoden (fx 1234) + # (havelåge) = 1604681234#

Kontakt Britt, britt@roskildetennisklub.dk, hvis det stadig driller.