Vores U 16 drenge A hold led et lidt ærgerligt 2-4 nederlag til Virum i finalekampen om Sjællandsmesterskabet efter flere meget lige kampe.

Jeff og Mikkel vandt deres singler, begge var ude i en matchtiebreak, Magnus tabte knebent også efter en matchtiebreak, mens Thor led et klart nederlag i sin single.

Double 1 blev spillet af Magnus og Mikkel da Jeff skulle videre til en finalekamp i Z&M cup i Birkerød og de tabte klart.

Double 2 blev spillet af Thor og Simon. Også de tabte desværre efter en lige kamp.

U 16 holdet har gennem sæsonen bestået af Jeff, Magnus, Thor, Simon, Mikkel og Anders, og alle har ydet en flot præstation, så selv om der var lidt skuffelse over nederlaget, har alle drenge ydet en flot indsats i sæsonen.

Flere af drengene vil næste år blive U 18 spillere, en række hvor vi allerede har Jacob, og da meget tyder på U16 og U18 rækkerne vil blive slået sammen næste år vil vi også næste år kunne stille med et stærkt hold.

Emil Bødker