Den netop overståede weekend har bragt på en lang række af RTK´spillere i aktion i diverse turneringer. Faktisk er det længe siden, at så mange spillere har spillet i samme weekend.

De tre bedste resultater kan ses nedenfor.

Robert Sølyst vinder U10 turneringen på hjemmebane i RTK-hallen. Sejren kom i hus efter tre gode sejre. Sejren viser også, at Robert efterhånden er ved at være klar til at rykke op i U12 efter jul, hvor banen bliver større, og modstanderne hårdere.

Iben Lyme opnår i samme turnerings pigerække en flot 2. plads efter 3 flotte sejre før det i finalen tog stop med et knebent 7-6 nederlag. Gode takter fra Iben her tæt på overgangen til U12.

I u12 var Sophia Bang endnu engang i Slagelse og det blev til endnu en finale. Desværre blev det denne gang til et finalenederlag, men super godt endnu engang at nå så langt.

Udover de ovennævnte har følgende spillere være i kamp: Hans Lyme (U14 i Solrød), Jonas Salem (U16 Slagelse), Albert Kostecki Andersen (U10 Roskilde), Marius Hovmann (U8 Roskilde), Gustav Sigdal (U8 Roskilde), Nicolas Arrentoft (U8 Roskilde), Emilia Sperling (U8 Roskilde), Ella Dilling (U8 Roskilde) og Caroline Kostecki Andersen (U8 Roskilde).

I alt har altså hele 12 juniorer været ude og deltage i turneringer, hvilket er super godt at se. Vi håber at lysten til at konkurrere mod spillere fra andre klubber fortsætter, og endnu flere i fremtiden vil have lyst til at være med.