Efter de seneste udmeldinger fra regeringen i forbindelse med bekæmpelse af coronavirus er al tennis i Roskilde Tennis Klub aflyst til og med påske.

Det betyder, at RTK-hallen fortsat er lukket og alle klubaktiviteter er aflyst.

Det betyder også, at træningen resten af indendørssæsonen er aflyst.

“Nogle har spurgt, hvad der så sker med sommertræningen og om vi starter op udendørs. Vi håber naturligvis at kunne komme i gang som planlagt i slutningen af april / starten af maj, men det afhænger af regeringens udmeldinger til den tid. Man skal imidlertid ikke være nervøse for at tilmelde sig træning. Hvis restriktionerne fortsætter, så vil vi enten tilbyde ekstra træning eller at man kan få refunderet i forhold til, hvor mange gange der bliver aflyst,” fortæller formand Peter Madsen.

Han fortæller, at bestyrelsen på næste bestyrelsesmøde vil tage stilling til, hvordan klubben skal agere i forhold til al den træning, kontrakttimer og aktiviteter, der har været aflyst de seneste uger.

Der er lukket for indendørs booking i hallen til og med 30. april. Det er gjort for at forhindre, at spillere booker baner, som de så senere ikke kan benytte. Der bliver åbnet for booking, lige så snart der bliver givet grønt lys for spil igen.

De kommende tids aflysninger rammer:

• Pizzaaften for teenagere 3. april
  • Book in for voksne begyndere 4. april
  • Søndagstennis 5. april

Der er desuden planlagt et mix-doublearrangement den 17. april og Søndagstennis den 19. april. Det bliver senere besluttet, om disse to arrangementer kan gennemføres. Det samme gælder tirsdag og onsdag den 21. og 22. april, hvor der forhåbentlig bliver brug for mange hænder til at gøre først Darup og dagen efter Dr. Sofies Vej klar til sommersæsonen.

Her kan tilmelde dig sommertræning: