Beslutningen om at stoppe for al træning i RTK bliver nu fulgt op af, at alle klubaktiviteter fra 12. marts og indtil videre to uger frem bliver aflyst. Det samme gælder holdkampe og turneringer arrangeret af Dansk Tennis Forbund og Tennis Øst.

Udover træning rammer det også klubmesterskaberne for juniorer 14. marts, klubmesterskaberne i double 21. marts, skumturneringen på Hedegårdenes Skole søndag den 15. marts, Tirsdags-, Torsdags- og Søndagstennis, en DGI doubleturnering i hallen 13. marts, skumstævnet i Himmelev Hallen den 22. marts, holdkampe både på hjemme- og udebane…

“Alle – inklusiv DGI og Danmarks Idræts Forbund – anbefaler, at vi lukker ned for alle aktiviteter, så det retter vi os naturligvis efter. Dansk Tennis Forbund har både aflyst holdkampe, turneringer og sin generalforsamling i Odense lørdag den 14. marts. Tennis Øst har også aflyst alle aktiviteter,” siger RTK-formand Peter Madsen.

RTK-hallen er dog stadig åben for enkelt-bookinger, ligesom de faste kontrakttimer ikke er aflyst.

“Spiller du i hallen, så opfordrer vi til, at du tager hjem og bader og vi opfordrer også til ikke at samles mange mennesker i “Sporvognen” og holde sig til retningslinjerne om ikke at komme for tæt på hinanden, undgå håndtryk og lignende,” siger formanden.

Vi opdaterer løbende her på hjemmesiden med evt. andre ændringer.