Det er med stor beklagelse, vi har modtaget træner Alexander Hansens opsigelse, Alexander vil således slutte som træner i RTK med udgangen af september.

Alexander har gennem et stykke tid haft et ønske om at vende tilbage til det vestjyske for at komme nærmere sin familie og kæreste, og da tilbuddet kom om at blive ny træner i Esbjerg Tennis Klub slog han til hvilket vi har stor forståelse for. Vi har været glade for at have haft Alexander som træner i RTK og ønsker ham alt mulig held og lykke fremover.

Vi arbejder i øjeblikket sammen med vores træningschef på at finde en løsning, således vi kan starte vores indendørstræning som planlagt. Mere herom snarest mulig, ligesom tilmelding til indendørstræningen vil blive lagt ud meget snart.

Inden Alexander slutter, bliver der mulighed for at tilmelde sig særlige tematræninger og individuelle træninger i de to sidste uger af september. Alt dette foregår i hallen som en god optakt til indendørs sæsonen. Der kommer også en omgang cardiotennis, som Alexander har specialiseret sig i.

Bestyrelsen