I forbindelse med at Kim Bau Andersen stopper som træner pr. 8. april, kan vi nu offentliggøre, at det er lykkedes os, at få en kontrakt på plads med en ny spændende træner, som skal supplere det eksisterende trænerteam med start fra sommersæsonen.

Alexander Hansen er 33 år og kommer fra jysk tennis, hvor han senest har været Tenniskonsulent fos DGI Sydvest, samt cheftræner i Ribe Tennisklub. Inden dette var Alexander cheftræner i Aars Tennisklub, hvor han, udover den daglige træning, også har kørt en række rekrutteringstiltag, hvis erfaringer vi nu kan drage nytte af i RTK. Udover de praktiske erfaringer er Alexander uddannet Tenniscoach, og er i gang med at færdiggøre sin Diplomtræneruddannelse hos DIF med speciale i tennis.

I RTK vil alle medlemsgrupper kunne stifte bekendtskab med Alexanders kvaliteter som træner, og han glæder sig til at være med til at bidrage til god træning til både nybegynder og øvet samt ung og gammel.

Vi glæder os meget til at få Alexander integreret i RTK, og vi håber, at I alle vil tage godt imod Alexander, når han starter pr. 1 maj.