Anlægsudvalget og bestyrelsen er nu kommet et skridt videre omkring nye lys i RTK-hallen. Håbet er fortsat, at Roskilde Kommune er med på finansiere det nye LED-lys, der både er bedre og langt billigere, men den endelige beslutning skal først op i økonomiudvalget og måske byrådet.

Roskilde Kommune bidrager i dag med et tilskud til elregningen, så besparelsen vil både gavne kommunen og os. Formand for anlægsudvalget, Søren Peter Elkjær, fortæller, at investeringen til det nye lys kan tjene sig hjem i løbet af fem år.

“Vi har på forhånd lavet en aftale om, at kommunen og klubben deles om udgiften. RTK skal dog ikke have penge op af lommen for at finansiere lyset, idet vi betaler vores andel ved i fem år at få færre penge i driftstilskud. Det er denne aftale + den endelige købspris på lyset, der skal til godkendelse blandt politikerne i kommunen, før vi kan regne med det. Men vi håber da, det går igennem, så vi kan komme i gang. Der er otte ugers leveringstid fra bestilling af lamper til levering, så vi kan allerede nu se, at lyset først kan nå at blive installeret efter indendørs sæsonens slutning. Til gengæld slipper vi så for at aflyse holdkampe, træning, kontrakttimer og andre aktiviteter,” fortæller Søren Peter Elkjær og tilføjer:

“Vi har dog bedt om, at der forinden bliver opsat et par prøvelamper, så vi kan se, hvordan det kommer til at virke. Det sker forhåbentlig i slutningen af februar. Det er en lang proces, men forhåbentlig bliver vi rigtig glade for det nye lys.”