12 friske juniorer har deltaget i årets indendørs klubmesterskaber. I U14 har Robert, Arthur, Carl Gustav, Annika, Mathias og Katrine været med. For U10 har Silke, Anton, Caroline, Gustav, Liv og Nikolas spillet. Alle spillere har haft fem puljekampe i deres aldersgruppe.

Det har været en fornøjelse at se gode, sjove, flotte kampe, hvor der er blevet spillet super junior skumtennis og dystet rigtig godt.  Også mellem klubmesterskabskampene har der været gang i tennisketcherne – pauser er blevet udnyttet til at spille blandt andet rundt om banen på tværs af aldersgrupperne.

I U14 siger vi stort til lykke til Robert med indendørs klubmesterskabet 2017, og i U10 er der et stort til lykke med klubmesterskabet til Gustav.

Tak til jer alle, fordi I havde lyst til at være med. Vi glæder os til at se jer udendørs inden længe!

Mvh.

Juniorudvalget