Bestyrelsesrefeart fra 5. november 2014 ligger nu klart under Om RTK/Organisation/Bestyrelsesmøder. Her blev som et af hovedteamerne diskuteret Halbooking systemet, hvor der er planlagt møde med udbyder GlobusData og kort evaluering af den nye hjemmeside.

Bestyrelsen vil også have forskellige medlemmere ud og afprøve nyt underlag i andre haller, for at afprøve om den nye gulvteknologi (a la Rebound ace underlag) vil være en ide at få indendørs. Om vi skal have udvidet hallen eller ej, er det snart tid til at skifte underlaget, og i den forbindelse ser vi på et underlag som holder længere end det vi har idag og som samtidig fortsat er godt for knæ og hofter. De nye typer gulvunderlag er ikke nær så hårde og hurtige som for bare et par år siden, så der skulle være god mulighed for at kunne finde noget som både eliten og motionisterne kan finde fælles fodslag om.

Der kommer info her på hjemmesiden, når vi er klar til at tage medlemmere med ud og afprøve halgulv i andre haller.

”Tennis har udviklet sig til at blive mere baglinjeorienteret. Boldene vindes nu på baggrund af et solidt grundspil på baglinjen, udholdenhed grundet længere dueller og fightervilje. Denne udvikling er forårsaget af, at underlagene rundt omkring i verden er blevet gjort langsommere, så sporten er blevet mere seervenlig.”

– Per Vinkel, Tennisekspert på kanal 8 Sport, tidligere pressechef i Skovbakken tennis.