RTK biografturen søndag den 1. oktober er desværre aflyst. Der var 29 tilmeldinger til tennisfilmen “Borg”, men det var for lidt til, at både vi og Kino Ros Torv kunne se mening i at åbne biografen specielt for os.

Set i bakspejlet var vi nok lidt for sent ude med i ideen og annonceringen af den, for jeg har hørt flere medlemmer sige, at de har været inde og set filmen – og de fortæller i øvrigt, at den er fremragende.

Desværre er der ikke mange muligheder tilbage for at se filmen. Lige nu er den kun programsat indtil onsdag i Kino – og kun kl. 21 om aftenen, men tjek selv programmet på http://www.kinorostorv.dk/.

De tilmeldte har betalt for biobilletter og evt. popkorn og sodavand. Jeg har sørget for, at alle har fået deres penge tilbage via bookingsystemet. Pengene er overført til jeres bookingsaldo og kan herefter bruges til at betale andre ydelser i bookingsystemet – fx banebooking og andre tilmeldinger til træning og arrangementer.

Der vil også være mulighed for at få pengene retur på din egen bankkonto. I så fald skal du skrive en mail til mig, så sørger jeg for at give besked til bogholder Tina Larsen om det beløb, I skal have retur. Husk i så fald at skrive dit registreringsnummer og kontonummer til din bank.

Hilsen

Henrik Overgaard