Er du mellem 3 og 15 år og har lyst til at prøve at spille tennis, men vil du vide lidt mere, inden du melder dig, så kom til stort åbent hus i Roskilde Tennis Klub

lørdag den 6. april 2019 kl. 10 eller kl. 11

Åbent hus foregår i RTK-hallen, Darupvej 52, 4000 Roskilde (det er ved Roskilde Idrætscenter, tæt på dyrskuepladsen, lige i svinget ved skateboard-banerne på vej ud til Darup).

Vores normale sommertræning er på Dronning Sofies Vej 10 – lige midt i Roskilde, tæt på bymidten og Røde Port. Men 6. april er vores udendørs baner ikke åbne endnu, så derfor inviterer vi jer en tur ud i vores fantastiske tennishal.

Til vores åbent hus kan du prøve at spille, ligesom du og dine forældre kan høre mere om klubben. Får du lyst til at være med, så viser vi dig, hvordan du melder dig ind og tilmelder dig træning.

Kom kl. 10 eller 11 – så spiller du i en halv times tid og bagefter kan du og dine forældre få en snak med trænerne og klubbens juniorudvalg.

Husk indendørs sko.

Vi glæder os til at se dig.

PS: Udendørssæsonen starter torsdag den 2. maj. Du kan tilmelde dig træning en eller flere gange om ugen.

PPS: Har du allerede besluttet at melde dig ind, så kan du allerede nu tilmelde dig træning:

Her kan du melde dig ind.

Her tilmelder du dig til træning for børn.

Er du i tvivl om noget, så kontakt gerne træningschef Sisse Folmø eller klubmedarbejder Henrik Overgaard.