_MG_1470Har du lyst til at prøve at spille tennis, men vil du vide lidt mere, inden du melder dig, så kom til stort åbent hus i Roskilde Tennis Klub lørdag den 28. april 2018 kl. 14.30-16.30.

Adressen er: Dronning Sofies Vej 10 – lige midt i Roskilde. Tæt på bymidten og Røde Port.

Både børn og voksne er velkomne. Kom bare uden tilmelding på forhånd.

IMG_1542Vi opretter træningshold for nye børn allerede i starten af maj, så har du lyst til at være med, så har du tre muligheder:

1. Kom til åbent hus – og synes du her, at tennis er sjovt, så kan du efterfølgende melde dig ind og tilmelde dig til træning
  2. Er du 3-6 år, så som til ”Tennis for små hænder” tirsdag kl. 17-18
    Er du 6-10 år, så kom en eller begge disse dage:
    • Mandag 17-18
    • Torsdag kl. 16.30-17.30
    Er du 11-14 år, så kom fredag kl. 17-18
    Tilbuddet gælder de første to uger af maj.
  3. Meld dig ind allerede nu, hvis du har besluttet dig for at spille – og tilmeld dig også til træning

Her kan du melde dig ind.

Her tilmelder du dig til træning for børn.

Til åbent hus skal du gerne komme omklædt og med kondisko. Du låner en ketsjer af os, og så sætter vi noget spil i gang, så du får mulighed for at prøve at spille under lidt vejledning. Vi glæder os til at se dig.

_MG_1463Også voksne er velkomne til vores åbent hus. I kan låne en ketsjer og prøve at spille på banerne. Vi hjælper jer i gang.

For jer voksne har vi et særligt tilbud. I kan være prøvemedlemmer i hele maj med træning hver søndag og mulighed for spil så meget I vil alle de øvrige dage. Det koster 500 kroner og indbefatter også en ketsjer. Når maj er gået, så afgør I selv, om I ønsker at blive medlem. Til den tid bliver der også mulighed for tilmelding til yderligere træning gennem hele sommeren.

Vi modtager meget gerne nye, voksne medlemmer. I skal være så hjertelig velkomne. Jo flere, jo bedre, så I også fremover har ligesindede at spille med.

Majkampagnen starter med første træningsdag søndag den 6 maj – og du skal tilmelde dig på forhånd.

Her kan du læse mere om majkampagnen for nye voksne i Roskilde Tennis Klub.

Du kan tilmelde dig allerede nu – alle er desuden også velkomne til åbent hus lørdag den 28 april kl. 14.30-16.30. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har spillet meget før og gerne vil genoptage spillet.

I juni opretter vi træningshold for dem fra majkampagnen, der fortsætter som medlemmer. Vil du på træningshold for øvede allerede i maj, så skal du melde dig ind nu og efterfølgende melde dig til træning.

Her kan du melde dig ind.

Her kan du melde dig til træning for voksne.

Åbent hus arrangementet finder sted samme dag som klubben har Store Åbningsdag for alle klubbens medlemmer. Der er aktiviteter på klubbens baner og i klubhuset hele dagen.

Her kan du læse mere om Store Åbningsdag.

Er du i tvivl om noget, så kontakt mig gerne.

Henrik Overgaard Pedersen, klubmedarbejder.