Herunder er information om forårstennis for juniorer, der sidste gang blev holdt 1. april 2017.

2017-02 RTK junior weektræning 01Junior arrangement sponseret af Muskelsvindfonden

Lørdag d. 1. april 2017 kl. 13-15.30 afholder juniorudvalget forårstennis for alle juniorer fra 6 år (uden forældre).

Kom og vær med til sjovt samvær og hygge med alle dine tennisvenner, hvor du får bevæget hele kroppen og får pulsen op via hurtige tennislege- og øvelser samt forhindringsbaner til høj musik. Det er seriøs tennis på en legende måde

Forårstennis er et sjovt arrangement med seriøs træning, styret af træner Alexander Hansen sammen med nogle andre trænere. Alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller øvet tennisspiller – så skynd dig at melde dig til. (Max 24 deltagere). Det er først til mølle princippet, men vi laver om nødvendigt også en venteliste. Arrangement er sponseret af Muskelsvindfonden, så det er gratis at deltage. Medbring vanddunk, ketsjer og deltag i sjov motion.

Det foregår i RTK-hallen lørdag d. 1 april 2017 Kl. 13–15. Efter træningen bliver der serveret lidt sunde snacks, så regn også med en halv times hygge efter kl. 15.

Sidste tilmeldingsfrist var lørdag d. 25 marts 2017.

Har man tilmeldt sig arrangementet og alligevel må melde afbud, skal afbud sendes hurtigst muligt til juniorudvalget@roskildetennisklub.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Hilsen

Juniorudvalget

Tilmelding til næste forårstennis er ikke klar endnu.

 

2017-02 RTK junior weektræning 08Her vil du kunne se listen over mulige spillere, efterhånden som de tilmelder sig. Listen bliver opdateret automatisk. Kan du ikke se din tilmelding umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så skal du gå ind på siden igen.