Hen over året er der flere gange camps for juniorer – altså samlinger på en eller flere dage, hvor juniorer får træning og deltager i masser af aktiviteter. Her på siden får du et overblik.

Der kommer nyt om camp i 2020 senere.

Kamp camp fra onsdag – fredag.

Bliv bedre til at spille kamp! Alt omkring kamp bliver taget op i denne camp. Regler, skrevne og uskrevne, hvordan man opfører sig, hvad du siger til dig selv, hvilket kropssprog du har, hvordan du placerer dig bedst på banen, hvor du slår bolden hen afhængig af hvor du selv og din modstander står på banen, spilsystemer og spilletyper.

Hvis du gerne vil lære at få mere ud af de tekniske ting du kan, så er denne camp lige noget for dig.

Campen er for alle niveauer og spillere fra 7 år.

Ansvarlig træner: Sisse med hjælp fra RTKs daglige trænere.

• Onsdag den 20. februar kl. 11 – 15
  • Torsdag den 21. februar kl. 11 – 15
  • Fredag den 22. februar kl. 11 – 20

Pris: 550 kr.

Tilmelding: Campen er overstået.

Tilmeldingsfrist: 1. februar.

Det er endnu usikkert, om der kommer en camp i påsken 2020.

Dette er teksten fra 2019 – det bliver senere besluttet, om der også kommer en camp i 2020.

I 2019 er der følgende sommercamp:

• Søndag – onsdag den 4.-7. august kl. 9-15 i Darup

Her vil der være masser af træning og sjove lege og aktiviteter.

Prisen er 800 kr. for de fire dage.

Deltagere: Alle børn fra 2012 og ældre, altså fra ca. 7 år og opefter.

Er du tilmeldt, så husk at medbringe:

• Tøj efter vejr. Gerne et ekstra sæt, hvis det første sæt er blevet vådt
  • Stor drikkeflaske eller flere små
  • Ketcher
  • Tennissko udendørs og indendørs til campen i august, da vi evt. kan gå i hallen, hvis det regner
  • Solcreme
  • Evt. kasket eller solskygge
  • Sund madpakke
  • Gå på mod

Der er en sommercamp T-shirt til alle med i prisen.

Juniorovernatningscamp i Slagelse for alle 7-16-årige i september

Er du 7 år eller ældre, så inviteres du til sjov junior overnatningscamp i Slagelse den 27.-29. sep. 2019. Vi har lejet hele deres anlæg, som består af baner inde og ude, sovefaciliteter til ca. 40, lærred til fælles film, køkken og alverdens sportsudstyr til sjove konkurrencer, så rammen er sat til en kanon weekend med sved på panden og smil på læben.

Vi vil gerne have både de 7 årige og de 16 årige med.

Juniorudvalget støtter arrangementet, så udgifterne kan holdes lave. Prisen er 500 kr. for hele weekenden, og det inkluderer mad alle dage, anlægsleje, chips og snacks samt trænerløn.

Børnene kan godt have lommepenge med hvis turen går til et supermarked, men det er ikke nødvendigt.

Vi har brug for forældre til kørsel tur/retur, og gerne et par forældre, som vil overnatte i skift og sørge for mad.

Hvis det er noget for dig, så skriv til sisse@roskildetennisklub.dk.

• Afgang fredag kl.16.00
  • Hjemrejse søndag kl. 12.00

Jeg håber mange af jer har lyst til en fed weekend på tværs af aldre og køn.

Tilmelding i bookingsystemet under aktiviteter. Frist den 7. september.

Her er et direkte link til tilmelding – du skal logge på for at tilmelde dig og betale.

De bedste hilsner
Sisse

PS: Billedet er fra junior sommercampen, hvor der var ca. 45. deltagere.

Dette er teksten fra uge 42 2018 – det bliver senere besluttet, om der også kommer en camp i uge 42, 2019.

Roskilde Tennis Klub holder i efterårsferien en minicamp torsdag den 18. og fredag den 19. oktober. Her arbejder vi teknisk med alle faser af spillet samt hygger imellem. Så gå ind i bookingsystemet og meld jer til vores camp.

Theo

• Dato: Torsdag og fredag den 18. og 19. oktober kl. 14-18
  • Tidspunkt: 14-18 – 4 timer
  • Alder: u14 og u16 – grøn-gul bold
  • Tema: Teknisk arbejde med grundslag, flugtninger og serv
  • Sted: RTK-hallen i Darup
  • Pris: 300 kr.

Dagens program:
14-15:30 – Teknisk arbejde
15.30-16 – Pause
16-17.30 – Teknisk arbejde
17.30-18 – Sjove lege/kampe

Dette er teksten fra julecampen 2018 – det bliver senere besluttet, om der skal være julecamp i 2019.

I 2018 er der julecamp for alle juniorer torsdag fredag og lørdag før jul:

Tiderne er:

• Torsdag den 20. december kl. 15.30-20.30
  • Fredag den 21. december kl. 13-17
  • Lørdag den 22. december kl. 11-16

Kom til julecamp i dagene op til jul, og giv den gas med klubbens faste trænere. David og Theo står i spidsen for nogle sjove og lærerige dage sammen med klubkammeraterne. Det er for alle aldre og niveauer – vi har hele hallen, så vi deler jer op, så I træner sammen med nogle på samme niveau. Skal I spille turneringer over julen er det en god forberedelse, og skal I til mange dages julearrangementer med familien er det også dejligt at komme ud og brænde noget krudt af inden. Man skal medbringe drikkedunk, udstyr, madpakke og god energi .

Pris: 500 kr.

Billederne her på siden er fra campen i 2017.