Hen over året er der flere gange camps for juniorer – altså samlinger på en eller flere dage, hvor juniorer får træning og deltager i masser af aktiviteter. Her på siden får du et overblik.

Kamp camp fra onsdag – fredag.

Bliv bedre til at spille kamp! Alt omkring kamp bliver taget op i denne camp. Regler, skrevne og uskrevne, hvordan man opfører sig, hvad du siger til dig selv, hvilket kropssprog du har, hvordan du placerer dig bedst på banen, hvor du slår bolden hen afhængig af hvor du selv og din modstander står på banen, spilsystemer og spilletyper.

Hvis du gerne vil lære at få mere ud af de tekniske ting du kan, så er denne camp lige noget for dig.

Campen er for alle niveauer og spillere fra 7 år.

Ansvarlig træner: Sisse med hjælp fra RTKs daglige trænere.

• Onsdag den 20. februar kl. 11 – 15
  • Torsdag den 21. februar kl. 11 – 15
  • Fredag den 22. februar kl. 11 – 20

Pris: 550 kr.

Tilmelding: Det foregår via bookingsystemet, hvor du skal logge på, tilmelde dig og betale.

Tilmeldingsfrist: 1. februar.

Det er endnu usikkert, om der kommer en camp i påsken 2019.

I 2o19 er der følgende sommercamp:

• Søndag – onsdag den 4.-7. august kl. 9-15 i Darup

Her vil der være masser af træning og sjove lege og aktiviteter.

Prisen er 800 kr. for de fire dage (prisen bliver evt. justeret – denne er for 2018)

Der kommer tilmelding i bookingsystemet – via et link, der senere bliver lagt op på denne side.

Er du tilmeldt, så husk at medbringe:

• Tøj efter vejr. Gerne et ekstra sæt, hvis det første sæt er blevet vådt
  • Stor drikkeflaske eller flere små
  • Ketcher
  • Tennissko udendørs og indendørs til campen i august, da vi evt. kan gå i hallen, hvis det regner
  • Solcreme
  • Evt. kasket eller solskygge
  • Sund madpakke
  • Gå på mod

Her er information om campen inden indendørs sæsonen 2018/19 – senere kommer der information om campen inden indendørs sæsonen 2019/20

Som kickstart på indendørssæsonen vil vi gerne fredag den 28. september til  lørdag den 29. september 2018 invitere jer til en hyggelig overnatningscamp i hallen.

Tidsrammen er fredag kl. 16 til lørdag kl. 12. Campen er for alle juniorer, og målet er at have det skide sjovt og være sammen med klubkammeraterne 🙂

For at det kan lade sig gøre har vi brug for et par friske forældre til at sove med børnene i hallen, og et par stykker, der kan sørge for morgenmad lørdag morgen.

Det koster 50 kr. at være med. Øvrige udgifter bliver dækket af overskuddet fra den internationale turnering, som RTK afholdt i uge 8 2017. Dengang blev det aftalt, at pengene skulle gå til juniorafdelingen. Juniorudvalget har også gang i andre planer for brug af overskuds-pengene.

Tilmeld jer herunder og skriv hvis I har mulighed for at hjælpe enten med overnatning eller morgenmad.

De bedste hilsner
Sisse

Her kommer der tilmelding

Til webmaster – brug formular 55

Herunder kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de tilmelder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, så tryk F5 eller gå ind på siden igen.

Dette er teksten fra uge 42 2018 – det bliver senere besluttet, om der også kommer en camp i uge 42, 2019.

Roskilde Tennis Klub holder i efterårsferien en minicamp torsdag den 18. og fredag den 19. oktober. Her arbejder vi teknisk med alle faser af spillet samt hygger imellem. Så gå ind i bookingsystemet og meld jer til vores camp.

Theo

• Dato: Torsdag og fredag den 18. og 19. oktober kl. 14-18
  • Tidspunkt: 14-18 – 4 timer
  • Alder: u14 og u16 – grøn-gul bold
  • Tema: Teknisk arbejde med grundslag, flugtninger og serv
  • Sted: RTK-hallen i Darup
  • Pris: 300 kr.

Dagens program:
14-15:30 – Teknisk arbejde
15.30-16 – Pause
16-17.30 – Teknisk arbejde
17.30-18 – Sjove lege/kampe

Her er direkte link til tilmelding via bookingsystemet. Du skal logge på for at tilmelde dig – og så kan du betale med Dankort med det samme. Hvis du får beskeden, at “Tilmelding kræver aktivt medlemskab”, så kan du formentlig tilmelde dig efter torsdag den 20. september. Hvis ikke, så tag kontakt til Henrik Overgaard.

Dette er teksten fra julecampen 2018 – det bliver senere besluttet, om der skal være julecamp i 2019.

I 2018 er der julecamp for alle juniorer torsdag fredag og lørdag før jul:

Tiderne er:

• Torsdag den 20. december kl. 15.30-20.30
  • Fredag den 21. december kl. 13-17
  • Lørdag den 22. december kl. 11-16

Kom til julecamp i dagene op til jul, og giv den gas med klubbens faste trænere. David og Theo står i spidsen for nogle sjove og lærerige dage sammen med klubkammeraterne. Det er for alle aldre og niveauer – vi har hele hallen, så vi deler jer op, så I træner sammen med nogle på samme niveau. Skal I spille turneringer over julen er det en god forberedelse, og skal I til mange dages julearrangementer med familien er det også dejligt at komme ud og brænde noget krudt af inden. Man skal medbringe drikkedunk, udstyr, madpakke og god energi 😊.

Tilmelding: Her er link til tilmelding via bookingsystemet. Du skal logge ind og betale med dankort ved tilmelding.

Tilmeldingsfrist: Mandag den 3. december

Pris: 500 kr.

Billederne her på siden er fra campen i 2017.