Hen over året er der flere gange camps for juniorer – altså samlinger på en eller flere dage, hvor juniorer får træning og deltager i masser af aktiviteter. Her på siden får du et overblik.

Roskilde Tennis Klub er vært for en stor international turnering for juniorer i uge 8 2018. Her kommer der spillere til fra hele verden.

Det er vinterferie for vores egne juniorer, så derfor benytter vi lejligheden til at lave en camp, hvor juniorerne på den ene side deltager i nogle af de praktiske ting omkring, fx vagter i cafeen, men samtidig får mange oplevelser i en alternativ camp.

• Aften- og nattennis med overnatning
  • Bolddrenge og -piger
  • Kampanalyse og taktisk træning

Et mere nøjagtigt program kan du finde via nedenstående link:

Vi får også brug for voksne hjælpere denne uge. Her kan du læse mere om ITF-turneringen.

I påsken 2018 kommer der en tre-dages camp med træning og aktiviteter i RTK-hallen.

• Mandag – onsdag den 26.-28. marts kl. 12-17

Tilmelding er åbnet via bookingsystemet.

RTKs trænere er klar til at give den gas med alle tennisglade roskildespillere fra årgang 2010 og ældre. Campen vil både indeholde teknisk, mental, taktisk og fysisk træning og naturligvis masser af sjove spil og konkurrencer, så alle går hjem med et smil på læben. Det kræver minimum 12 tilmeldte for at campen oprettes, så hvis I gerne vil være med, så skynd jer at melde jer til.

Det praktiske:

Medbring: Madpakke, vandflaske, tennistøj og sko samt stort smil og gåpåmod.

Pris: 450 kr.

Frist for tilmelding: Tirsdag den 20. marts.

Der er to sommercamps i 2018

• Mandag – torsdag den 2.-5. juli kl. 11-17 på Dr. Sofies Vej – denne camp blev aflyst på grund af for få tilmeldinger
  • Mandag – torsdag den 6.-9. august kl. 9-15 i Darup

Ved begge camps vil der være masser af træning og sjove lege og aktiviteter.

Prisen er 800 kr. for de fire dage

Er du tilmeldt, så husk at medbringe:

• Tøj efter vejr. Gerne et ekstra sæt, hvis det første sæt er blevet vådt
  • Stor drikkeflaske eller flere små
  • Ketcher
  • Tennissko udendørs og indendørs til campen i august, da vi evt. kan gå i hallen, hvis det regner
  • Solcreme
  • Evt. kasket eller solskygge
  • Sund madpakke
  • Gå på mod

Pris: 800 kr.

Som kickstart på indendørssæsonen vil vi gerne fredag den 28. september til  lørdag den 29. september invitere jer til en hyggelig overnatningscamp i hallen.

Tidsrammen er fredag kl. 16 til lørdag kl. 12. Campen er for alle juniorer, og målet er at have det skide sjovt og være sammen med klubkammeraterne 🙂

For at det kan lade sig gøre har vi brug for et par friske forældre til at sove med børnene i hallen, og et par stykker, der kan sørge for morgenmad lørdag morgen.

Det koster 50 kr. at være med. Øvrige udgifter bliver dækket af overskuddet fra den internationale turnering, som RTK afholdt i uge 8 2017. Dengang blev det aftalt, at pengene skulle gå til juniorafdelingen. Juniorudvalget har også gang i andre planer for brug af overskuds-pengene.

Tilmeld jer herunder og skriv hvis I har mulighed for at hjælpe enten med overnatning eller morgenmad.

De bedste hilsner
Sisse

Ja, jeg vil rigtig gerne med til overnatningscamp fredag den 28. og lørdag den 29. september:

Herunder kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de tilmelder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, så tryk F5 eller gå ind på siden igen.

• Inge Nedergaard

• 2009
    • Nikolas Groth Arentoft
    • 2007
    • Hjælper gerne med mad, men kan ikke overnatte

• Villads Bertram Povlsen
    • 2008

Roskilde Tennis Klub holder i efterårsferien en minicamp torsdag den 18. og fredag den 19. oktober. Her arbejder vi teknisk med alle faser af spillet samt hygger imellem. Så gå ind i bookingsystemet og meld jer til vores camp.

Theo

• Dato: Torsdag og fredag den 18. og 19. oktober kl. 14-18
  • Tidspunkt: 14-18 – 4 timer
  • Alder: u14 og u16 – grøn-gul bold
  • Tema: Teknisk arbejde med grundslag, flugtninger og serv
  • Sted: RTK-hallen i Darup
  • Pris: 300 kr.

Dagens program:
14-15:30 – Teknisk arbejde
15.30-16 – Pause
16-17.30 – Teknisk arbejde
17.30-18 – Sjove lege/kampe

Her er direkte link til tilmelding via bookingsystemet. Du skal logge på for at tilmelde dig – og så kan du betale med Dankort med det samme. Hvis du får beskeden, at “Tilmelding kræver aktivt medlemskab”, så kan du formentlig tilmelde dig efter torsdag den 20. september. Hvis ikke, så tag kontakt til Henrik Overgaard.

I 2018 er der julecamp torsdag fredag og lørdag den 27., 28. og 29. december, formentlig kl. 11-16

Der kommer senere mere information.

Herunder kan du se informationen om campen i juleferien 2017:

Efter al julehyggen bliver det dejligt at komme ud og se vennerne og give den gas på banen.

Campens trænere er kendte ansigter i klubben både på trænerfronten og som spillere på klubbens seniorhold, Mikkel, Magnus og Simon.

Drengene er klar til at give den gas med alle tennisglade roskildespillere fra årgang 2009 og ældre. Campen vil både indeholde teknisk, taktisk og fysisk træning og naturligvis masser af sjove spil, så alle går hjem med et smil på læben.

Det praktiske:

• Medbring: Madpakke, vandflaske, tennistøj og sko samt et højt julehumør.
  • Pris: 500 kr.
  • Tilmelding: Via bookingsystemet – her kan du tilmelde dig, når du logger ind med dit medlemsnummer og din pinkode.

Hvis du bare logger ind i bookingsystemet uden at bruge det direkte link, så finder du julecampen under “Forsiden” – “Aktiviteter.

Billederne her på siden er fra campen i 2017.