Nogle gange – men ikke fast – er der klubmesterskaber for juniorer. Det kan både være indendørs og udendørs – og det kan være i forskellige formater, både på almindelig bane og på mindre baner med skumbold.

Herunder kan du se oplysningerne om klubmesterskabet indendørs 2020.

Oplysningerne herunder er endnu ikke opdateret til 2020, men datoen lægger fast. Det er lørdag den 14. marts 2020 fra kl. 11 og resten af dagen.

Kære juniorspiller. Nu er det snart tid til det årlige indendørsmesterskab for juniorer, der er en klubturnering for alle klubbens juniorspillere.

Der afvikles kampe på alle niveauer og vi håber at rigtig mange af jer har lyst til at deltage. Turneringens format fastlægges endeligt, når vi kender deltagerantallet, men vi vil meget gerne opfordre til, at I tilmelder jer i både single og double, da vi vil forsøge at lave et turneringsprogram, hvor alle får flere kampe i løbet af en dag og på den måde kan blive i hallen og heppe på vennerne, mens man venter på sin næste kamp. Har I en makker, I gerne vil spille sammen med, skal I angive det i formularen. Har I ikke en fast makker, men ønsker at spille double, sætter i kryds ved “mangler makker” i tilmeldingsformularen. Så forsøger vi at danne par.

• Tidspunkt: Turneringen afvikles lørdag den 14. marts 2020
  • Pris: 35 kr. for single og 20 kr. pr. spiller i doublerækkerne. Deltagergebyr går til præmier og halløj
  • Tilmeldingsfrist: Tilmeld jer hurtigst muligt

I kan tilmelde jer i følgende rækker:

• U8
  • U10
  • U12
  • U14
  • U16

og der er følgende kategorier i hver række

• A (Elite)
  • B (Øvede)
  • C (Nye spillere)

Er I tvivl om, hvilken kategori I skal tilmelde jer i, kan I skrive det under bemærkninger.

Turneringsudvalget tillader sig frihed til at flytte rundt i kategori og alder, så der kan skabes de bedst mulige turneringsprogrammer i de forskellige årgange.

Har I spørgsmål, må I endelig kontakte juniorudvalget på juniorudvalget@roskildetennisklub.dk.

Nb: Da vi håber at rigtig mange vil melde sig, kan det blive til mange gode timer i hallen. Er der forældre, der har lyst til at bidrage med en kage på dagen, skal I derfor være meget velkomne.

Juniorudvalget
Rikke, Lars, Jesper og Jonas

Tilmelding til indendørsmesterskaberne 2019 er slut:

Besked til webmaster – formular 65.

(Hvis du både vil melde dig i single og double, skal du udfylde og sende formularen to gange)

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• This form does not have any entries yet.

Dette er en tekst fra 2018 – der er ikke planlagt skumtennis-mesterskab i 2019.

Kære alle juniorer.

Igen i år skal der dystes om årets klubmesterskab i skumtennis.

Turneringen afvikles søndag d. 22. april 2018 i tidsrummet 16-18

Der spilles i aldersopdelte puljer i rækkerne:

• U10
  • U12
  • U14

Alle kan være med og der er præmier til alle. Så kom og vær med!

• Tilmeldingsfrist: Søndag den 15. april
  • Pris: 40 kr. Turneringstilskuddet går til præmier

Her kommer der tilmelding, når næste skummesterskab er planlagt.

Besked til webmaster – formular 68.

• This form does not have any entries yet.

Her kan du indberette resultater fra junior klubmesterskabskampene, hvis turneringsledelsen ikke var til stede.

• Eks. 6-3 6-7 (5-7), 10-6

Indberettede resultater:

Kan du ikke se dit eget resultat, lige efter du har indberettet det, så gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Jonas Vestermann
Formand for juniorudvalget