Nogle gange – men ikke fast – er der klubmesterskaber for juniorer. Det kan både være indendørs og udendørs – og det kan være i forskellige formater, både på almindelig bane og på mindre baner med skumbold.

Herunder kan du se oplysningerne om klubmesterskabet udendørs 2020.

Klubmesterskaber for juniorer lørdag den 29. og søndag den 30. august 2020 på banerne i Darup

Kære juniorer.

Nu er det tid til at tilmelde sig årets klubmesterskab kun for juniorer .

Alle kampe afvikles over to dage, hvorfor hele dagen skal sættes af til kampe, hygge og evt. fællesspisning. De første kampe starter kl. 9 og vi forventer at have afviklet de sidste kampe inden kl. 20 (Kampene for de yngste afvikles tidligt på dagen, så de ikke skal være oppe alt for længe:-).

Juniorudvalget sørger for frugt og mad undervejs i turneringen, hvilket er inkluderet i deltagerprisen. Sidste år blev et festfyrværkeri i flot tennis og spændende kampe, og vi håber at endnu flere melder sig i år. Kampene afvikles i puljer, så alle spiller flere kampe i løbet af dagen. Vi opfordrer til at man både melder sig i single og i double, da det giver endnu mere tid på banen og mulighed for at prøve doublespillet af med sin makker. Har man ikke en makker, men ønsker at spille double, skal man skrive det under makker ved tilmelding, så forsøger vi at sammensætte hold.

Turneringen er for alle juniorer uanset niveau. Vi vil fordele spillere efter niveau, så alle får de bedste og tætteste kampe.

Da dette er en god mulighed for kamptræning, opfordres også nye spillere til at tilmelde sig.

Da flere skal spille holdkampe de planlagte dage, må I gerne notere, om man skal spille holdkamp lørdag eller søndag. Så planlægger vi programmet, så de kun spiller den dag, de ikke skal spille på hold.

• Tidspunkt: Lørdag den 29. august kl. 9-20 og søndag den 30. august kl. 9-16 i Darup
  • Pris: 50 kr. for single og 25 kr. pr. spiller i doublerækkerne. Deltagergebyr går til præmier og halløj. Pengene bliver senere opkrævet via bookingsystemet
  • Tilmeldingsfrist: 20. august 2020

I kan tilmelde jer i følgende rækker:

• U8
  • U10
  • U12
  • U14
  • U16

og der er følgende kategorier i hver række

• A (Elite)
  • B (Øvede)
  • C (Nye spillere)

Er I tvivl om, hvilken kategori I skal tilmelde jer i, kan I skrive det under bemærkninger.

Har I spørgsmål, må I endelig kontakte juniorudvalget på juniorudvalget@roskildetennisklub.dk.

Juniorudvalget

Ja, jeg vil gerne være med til klubmesterskaberne for juniorer den 29.-30. august 2020:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Jeg melder mig i følgende singlerække: Navn: Jeg melder mig i følgende doublerække: Makker (udfyldes kun ved tilmelding i double)
U14 single Anton Huttunen van het Erve
U14 single Silje Feldskou U14 double Sofia
U12 single Maja Pinholt
U10 single Magnus Hilding Emde
U12 single Philip Hostrup Allerup
U14 single Mathias Præstholm
U16 single Albert U16 double Line Michaelsen
U14 single Line Michaelsen
U8 single Magnus Hilding Emde
U14 single Sophia Jensen U14 double Silje
U14 single Nikolas Groth Arentoft U14 double Gustav Sigdal
U14 single Gustav Sigdal U14 double Nikolas groth ahrentoft
U16 single Windy Bircu

Her kommer program og resultater, når det er klart.

Jonas Vestermann
Formand for juniorudvalget