Hvordan følger børn og voksne med i aktiviteterne i Roskilde Tennis Klub?

Det kan du læse mere om på denne side.

Alle aktiviteter og bred information til alle juniorer og forældre bliver givet via www.roskildetennisklub.dk. Det er her, du kan finde tilmelding til arrangementer, se aktiviteterne for hele sæsonen, tilmelde dig træning og efterfølgende se træningsplanen, når den er færdig.

På hjemmesiden finder du også kontaktinformationer på juniorudvalget, trænerne, klubmedarbejderen og bogholderen.

RTK’s klubmedarbejder sender ca. en gang om måneden mail ud til alle. Det sker via de mailadresser, alle medlemmer har sat på, da I blev meldt ind. Skal mailadressen ændres, så kan I selv logge jer ind i bookingsystemet og ændre mailen.

Vi har to mailgrupper:

1. Alle klubbens medlemmer
  2. Alle klubbens juniorer

Nye medlemmer bliver tilføjet mailgrupperne 3-4 gange om året.

Nyhedsbrevene indeholder information om aktiviteter og andre nyheder. Disse er som regel allerede publiceret på hjemmesiden.

RTK har flere sider og grupper på Facebook:

1. RTK’s officielle side – her bliver der publiceret nyheder fra hjemmesiden, ikke hver gang men når der er noget, man skal være ekstra opmærksom på
  2. RTK’s gruppe for børn, unge og forældre – det er en side, hvor juniorudvalget kan sende beskeder ud, men også hvor forældre og børn selv kan lave opslag, huske hinanden på aktiviteter, stille spørgsmål, kommentere og lignende. Vi vil meget gerne have, at flest mulige børn, unge og forældre har meldt sig ind i denne gruppe
  3. RTK’s gruppe for kampe og resultater – i denne gruppe kan voksne, børn og forældre lægge opslag, når de har været ude og spille kampe, både individuelle turneringer og holdkampe. Meget gerne med billeder. På den måde holder vi hinanden orienteret om, hvordan det går og får forhåbentlig via den vej skabt lidt mere synlighed og sammenhold. Sidens indhold bliver også vist på www.roskildetennisklub.dk

RTK har også en gruppe for nye voksne medlemmer.

Har du tilmeldt dig et arrangement via bookingsystemet, så har trænerne/klubmedarbejderen mulighed for at sende de tilmeldte en præcis besked, fx om ny mødetid eller lignende. Denne mulighed bruger vi i sjældne tilfælde.

Sisse Folmø
Træningschef
sisse@roskildetennisklub.dk
21 27 86 33 - brug fortrinsvis mail

Jeg tager mig af henvendelser omkring træning, juniorhold og divisions og ligahold for seniorer.

Se listen med øvrige trænere.

Tina Larsen
Bogholder
bogholder@roskildetennisklub.dk
60 70 59 33

Du skal ringe til mig, hvis der er spørgsmål om kontingenter, opkrævninger og restancer, adresseændringer eller andre ændringer i medlemsregistreringen.

Min adresse er Blomstermarken 9 , 9530 Støvring . Har du deltaget i en turnering, som du kan få støtte til, så kan du oploade din kvittering via en formular.

Kurt Jensen
Banemand
banemand@roskildetennisklub.dk
46 76 00 87 / 26 85 77 84

Jeg klargør og vedligeholder baner og anlæg både indendørs og udendørs.

Marianne Christensen
Rengøringsmedarbejder
rengoering@roskildetennisklub.dk
25 72 29 30

Jeg står for rengøring i RTK-hallen samt i klubhusene ved vores udendørs anlæg på Dr. Sofies Vej og i Darup.

Kontakten til vores rengøringsmedarbejder foregår normalt via anlægsudvalget.

Du kan skrive til hele juniorudvalget på mailadressen juniorudvalget@roskildetennisklub.dk.

Jonas Vestermann
Formand for juniorudvalget