RTK holder camps for juniorer flere gange i løbet af sommeren. Det bliver camps med masser af tennis, leg og konkurrencer – og alle er velkomne uanset alder og niveau.

• Uge 31: Mandag den 31. juli – torsdag den 3. august – hver dag kl. 11-17 på Dr. Sofies Vej
  • Uge 31/32: Søndag den 6. august til onsdag den 9. august kl. 9-15 i Darup – den normale sommertennisskole

Læs mere om de enkelte camps under fanerne.

RTK havde planlagt en sommercamp for juniorer i uge 26 fra mandag til torsdag kl. 11-17.

Campen er nu aflyst på grund af for få tilmeldinger. Vi vender sandsynligvis tilbage med en lignende sommercamp i starten af sommerferien 2018 – i år blev den annonceret lige sent nok.

Der er fortsat to andre camps at melde sig til – i uge 31 og 32.

RTK holder sommercamp for juniorer i uge 31 fra mandag den 31. juli til torsdag den 3. august kl. 11-17. Campen er med Sisse, Alexander og hjælpetrænere, og der bliver lavet hold i alle aldre og for alle niveauer.

Kom og vær med, hvis du har lyst til masser af tennis, leg og konkurrencer.

Vi holder grillaften om tirsdagen, hvor forældre og søskende er velkomne. Alle tager selv mad med – grillen bliver tændt.

Er der fire friske forældre, der har lyst til at tage en dag hver, hvor de står for indkøb og laver en sund frokost til alle, så refunderes disse bon’er og vi kan droppe madpakkerne.

Prisen for hele ugen er 800 kr.

Har I en ven fra en anden klub, som har lyst til at være med, så er de velkomne – og prisen er så 1000 kr. Skriv i så fald til sisse@roskildetennisklub.dk.

Der skal være minimum 15 tilmeldinger for at campen bliver gennemført.

Tilmelding sker via bookingsystemet: Log på med barnets medlemsnummer og kode. Vælg “Holdoversigt” i toppen – og find så frem til den rigtige sommercamp under “Træning”. Er der problemer, så skriv til sisse@roskildetennisklub.dk, så melder hun jer til. Betaling er også via bookingsystemet. Lykkedes det med tilmelding, så betaler du med det samme – er det Sisse, der sørger for tilmelding, så skal I efterfølgende logge ind og betale, når hun har givet bogholderen besked.

RTK holder sommertennisskole søndag den 6. august – onsdag den 9. august lige inden træningsstart. Sommertennisskolen foregår på banerne i Darup, så vi evt. kan gå indendørs, hvis det regner.

Sommertennisskolen er med Kim, Alexander og andre kendte trænere, og der bliver lavet hold i alle aldre og for alle niveauer.

Kom og vær med, hvis du har lyst til masser af tennis, leg og konkurrencer.

Prisen for hele ugen er 800 kr.

Har I en ven fra en anden klub, som har lyst til at være med, så er de velkomne – og prisen er så 1000 kr. Skriv i så fald til kim@roskildetennisklub.dk.

Der skal være minimum 15 tilmeldinger for at campen bliver gennemført.

Bemærk, at der i år er både tilmelding og betaling med det samme via banebookingsystemet.

https://rtk.halbooking.dk/proc_holdplan.asp – direkte link til siden med tilmeldingerne til de tre sommer camps.

I logger på – finder de tre sommercamps via “Holdoversigt” i topmenuen og efter “Holdplaner – sæsonhold”. Her er det så muligt at tilmelde sig – og der er betaling med det samme.

Det er en ny måde at tilmelde sig på, som vi tester – og som vi håber gør det væsentligt nemmere at administrere vores forskellige træningstilbud.