I vinterferien i uge 8 afholder vi en fire-dages vintertennisskole for juniorer. Formatet vil ligne det, som mange af jer kender fra den traditionelle sommertennisskole i slutningen af sommerferien.

Nedenfor kan du se de forskellige informationer om tennisskolen, og ligeledes se hvordan du tilmelder dig træningen.

Herunder er det informationen om vintertennisskolen 2017. I 2018 kommer der sandsynligvis et helt andet koncept – det kommer der mere information om senere.

Datoer: Mandag til torsdag den 20.-23. februar 2017

Tid: Alle dage kl. 12-16

2016-12-rtk-junior-spilfotos-12Træning: To gange halvanden time hver dag. Træningen vil blive tilpasset de børn, der melder sig. Det betyder, at der bliver plads til både leg, spil og træning. Det er RTK’s to professionelle trænere, Kim Sverbæk og Alexander Hansen, der sammen med 1-2 hjælpetrænere, der står for tennisskolen.

Dagsprogram alle dage:

• Kl. 12-13.30: Træning
  • Kl. 13.30-14.30: Frokost
  • Kl. 14.30-16: Træning

Målgruppe: 6-18 år – tennisskolen er for alle juniorer – dog kan spillere, der får rigtig meget træning i forvejen, blive siet fra, hvis der er mange tilmeldte.

Pris: 450 kr. Pengene bliver opkrævet via medlemssystemet.

Tilmeldingsfrist: Er blevet forlænget – indtil der er udsolgt.

Ansvarlig træner: Kim Sverbæk

Man skal selv medbringe madpakke til frokost.

Der er plads til 18 deltagere, måske flere hvis der er mange minitennisspillere. Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Dog forbeholder vi os ret til at sammensætte nogle homogene træningsgrupper, så alle får så meget som muligt ud af dagene.

Ansvarlig træner på tennisskolen er cheftræner Kim Sverbæk, kim@roskildetennisklub.dk.

Ved tilmeldingsfristens udløb vil du modtage en mail med flere informationer og en bekræftelse på, at du er med på tennisskolen. Du vil også modtage en mail, hvis du ikke kommer med.

Her kommer der tilmelding til næste vintertennisskole, når den er klar.

Her kan du se antal deltagere, når tilmelding er åbnet.