Lørdag den 13. oktober er der første gang Book in for voksne begyndere her til vinter. Her er der reserveret to baner i en time lørdag morgen kl. 9-10 ca. en gang om måneden, hvor voksne begyndere fra i år og sidste år kan melde sig og komme ud og spille. Der er plads til i alt 12, og I tilrettelægger så selv spillet. Der er tilmelding på forhånd via bookingsystemet.

Her kan du se siden med de konkrete Book in datoer for hele vinteren.

To gange i løbet er vinteren er der også en større doubleturnering for voksne begyndere. Det er fredag den 9. november og fredag den 1. februar kl. 18-21.

Her kan du se mere om doubleturneringer for voksne begyndere.

Bemærk, at alle begyndere fra 2017 og 2018 er velkomne – I behøver ikke at være begyndere mere. Har du været i klubben længere tid, men mangler nogen at spille med, så er du også velkommen til disse turneringer og til Book in på lørdagene.

Bemærk, at der er tilmelding senest tre dage før.

Vær også opmærksom på de øvrige aktiviteter for voksne. Der er fx Søndagstennis to gange om måneden plus motionistturneringer. Har du nogle gange fri om formiddagen, så kan Tirsdags- og Torsdagstennis også anbefales. Læs om alle aktiviteterne i menuen under Voksne og Aktiviteter.