Fredag den 17. maj 2019 tog 16 motionister og Kim som start på udendørssæsonen afsted til Båstad på træningslejr. Vi – Henriette Bremer Nielsen og Tine Skovgaard – startede i klubben i forbindelse med Maj-kampagnen i 2018. Dette var vores 2. tur til Båstad, så vi var endnu en gang fulde af forventninger. Alle spillere kom selv derop i bil, hvor vi mødtes kl. 16. Kim havde inddelt os i 2 hold med forskellige træningstider og vi blev indkvarteret på værelserne.

Første træningspas for hold 1 var kl. 17-18.30, og friske og energiske stod vi klar på banen. Men med sorte mørke skyer og dryppende dråber måtte vi efter 10 min. opgive træningen. Heldigvis havde Kim helgarderet sig og havde reserveret tre indendørsbaner, så efter at have fået tørt tøj på, stod alle 16 spillere i stedet klar kl. 18 til første træningspas sammen.

Efter veloverstået træning stod der i fælleshuset mad klar til os, så med hurtig borddækning og nogle af os mere velduftende end andre, spiste vi sammen med masser af hygge og gode snakke. Kim foreslog en ”Bordet rund” runde, så alle lige kort fik præsenteret sig selv og dette sluttede af med vittigheder fra vores tidligere formand Hans-Henrik Bülow. Til stor jubel introducerede Hanne hele holdet til RTK-fællessangen ”Vi er store, vi er små……”. Resten af aftenen stod i hyggens tegn og alle strøg hurtigt i køjerne for at være klar til morgendagens træninger.

Efter et solidt morgenmåltid tittede solen frem og hold 1 stod klar på banerne kl. 9. Endelig var vejret med os og der blev terpet BREDE, dybe splitstep hver gang 😊 og flugtninger til den store guldmedalje. Hold 2 trænede fra 10.30-12.00, og så var der fælles frokost i solen på terrassen. Hviletiden blev brugt til en tur til den lokale Vika, hvor vi gik amok i deres tag-selv nødde-chokoland – MUMS. Eftermiddagstræningen blev brugt til serve- og flugttræning – og selvfølgelig de BREDE dybe splitstep.

Vi havde vores helt egen personlige pressefotograf med på 2. træning, da Henrik Overgaard uheldigvis havde fået en drilsk fiber, så der blev taget MANGE billeder. Vores allesammens banemand Kurt dukkede op på hyggeligt visit og var stand-in for Henrik på hold 2’s træningspas om lørdagen.

For os, som er startet i klubben indenfor de sidste 1-2 år, var det uendelig inspirerende og lærerigt at se de garvede motionister spille og udfordre hinanden. Tak skæbnen nogle klassespillere vi har i klubben selvom, de ”blot” er motionister.

Middagen blev igen indtaget på terrassen i høj sol med masser af hygge på kryds og tværs. Kim foreslog en fælles gåtur efter middagen og alle gik med, så igen blev der hygget på kryds og tværs i det gode vejr. Vi slentrede igennem de hyggelige små gader, der oser af Båstad-stemning, og endte på Båstad Tennis Center Court, hvor de store stjerner spiller turneringer.
Møre og trætte var luften gået af ballonen, så imens nogle tog ”En enkelt” på terrassen, endte vi på vores 3 mands værelse med ømme stænger i vejret, chokoladenøddesnack lige ved hånden og med Melodi Grand Prix på skærmen. Vi nåede lige at få den danske sang med, inden vi snorksov.

Tidligt op og i gang så kl. 9 stod hold 1 igen klar på banerne til sidste træning – BREDE dybe splitstep og ømme muskler – Yes. Det var Store Kampdag, da Bådstad mestrene 2019 på begge hold skulle findes. Der blev dystet på kryds og tværs med de sidste krampetrækninger i kroppen. På hold 1 trak Hanne og Jan sejren i hus og på hold 2 blev Søren Bros og Jesper C mestre.

Glade, møre og trætte pakkede vi sammen efter frokosten og fik sagt farvel til hinanden. TAK til alle for en lærerig, sjov, inspirerende, motiverende, social og skøn tur til Båstad.
Vi glæder os allerede til den næste 😊

Henriette & Tine