Det gik rigtig stærkt. Over en aften og en formiddag blev samtlige 24 pladser til Champagneturneringen fredag den 29. december udsolgt.

Lige nu er der 22 tilmeldte, men to af arrangørerne har ikke engang nået at melde sig, så de får lige muligheden. Der er stadig mulighed for at melde sig til ventelisten, hvis nogen senere skulle nå at melde afbud.

Der er betaling med det samme – og tilmelding er bindende. Det gælder dog ikke, når du melder dig til venteliste. Pengene bliver først trukket, hvis du senere får en plads og takker ja til den.

Succes’en betyder, at der virkelig er lyst til at spille mellem jul og nytår. Er der andre, der har lyst til at arrangere en motionistturnering en anden dag omkring jul og nytår, så kontakt mig, så skal jeg hjælpe med booking af baner og information.

Hjemmesiden har haft lidt udfordringer med lange svartider her i formiddag, vores leverandør fortæller, at det skulle være løst nu. Jeg beklager, at disse tekniske problemer opstod midt på en hektisk formiddag, hvor mange ville tilmelde sig.

Hilsen

Henrik Overgaard

 

Herunder er den oprindelige nyhed med beskrivelse af turneringen og link til information og tilmelding.

 

Så er det nu, hvis du mellem jul og nytår vil spille med i champagneturneringen med fire nye arrangører, der i år har overtaget arrangørrollen efter Steen Lindegaard.

Kristina Wittus Sørensen, Charlotte Mikkelsen, Henriette Laursen og Merete Johansen står for turneringen, der finder sted fredag den 29. december kl. 18-21. Der er plads til 24 deltagere.

Her er link til siden med mere information og tilmelding.

Bemærk, at vi i forbindelse med turneringen opkræver betaling sammen med tilmeldingen. Det fungerer næsten som betaling via bookingsystemet, men her er fordelen, at man kan tilmelde sig uden at være logget ind og efterfølgende også se antallet af tilmeldinger her på hjemmesiden uden at være logget ind.

Vi vil stadig bruge bookingsystemet til langt de fleste betalinger, men denne nye mulighed giver bedst mening ved flere lejligheder. Vi håber, at alting kører som det skal – vi har i hvert fald testet, men selvfølgelig kan der .

Tilmelding og betaling er bindende – pengene bliver dog først trukket tættere op mod datoen for turneringen.

Skriv til Henrik, hvis der er spørgsmål eller eventuelle fejl. Så retter vi hurtigst muligt.

Hilsen

Webtekniker Tomas Møller og webmaster Henrik Overgaard

På billedet ses deltagerne ved champagneturneringen for tre år siden.