Efter det første nederlag i over et år i forgående spillerunde i holdturneringen, skulle dame 1 tilbage på vindersporet mod rækkens nummer 2 Lyngby. På udebane var der lagt op til en svær kamp lørdag eftermiddag, men holdet tog udfordringen op, og kunne tage hjem med en 3-1 sejr.

I 1. singlen mødte Anja, Sofie Boers, som var endnu en af de unge der blev fanget i Anja-fælden. Efter et hurtig 1. sæt stod der 6-1 til Anja på tavlen. Herefter kom Lyngby-pigen bedre med, men Anja holdt hovedet koldt, og tog 2. sæt med 7-5.

Alina spillede som altid 2. singlen, men nyt var det, at Alina ikke ramte niveauet denne eftermiddag. På en mindre god dag, blev det til et nederlag til den jævnaldrende Anna Emilie Koefoed på 6-3, 6-1.

Så var det op til superreserven Katarina, at sikre, at RTK var i front efter singlerne. Med en stærk defensiv, og en knapt så stærk offensiv, flyttede Katarina modstanderen Kristine Lindegaard rundt på banen, og efter to hurtige sæt, stod der 6-1, 6-1 på tavlen.

Tilbage var doublen, hvor Anja og Alina måtte kæmpe for det i 1. sæt som blev vundet 7-6. Men så var makkerskabet slebet af, og 2. sæt blev føjet til samlingen med 6-2.

Efter sejren er holdet nu på 2. pladsen i puljen 2 point efter Virum som topper.