(Holdbilledet er fra sidste kamp, da træneren i kampens hede glemte et nyt holdbillede)

Efter en dramatisk holdkampweekend, er 1.holdet for damer med en 1.plads i 1.division klar til at spille en play off kamp om oprykning til elitedivisionen.

Det afgørende slag skulle stå mod Gentofte 2, og samtidig skulle Virum-Sorgenfri sætte point til mod Lyngby, for at vi kunne slutte som nummer 1 i puljen.

Med Anja på en velfortjent vinterferie, stillede vi til kampen i Gentofte med Alina, Rikke og Mille. Det er naturligvis altid ærgeligt, at skulle undvære sin 1.single og mest rutinerede spillere, i så afgørende en kamp, men for pokker der blev rykket sammen i bussen når det for alvor galt. Vi var under pres i alle 3 singler hvor pigerne langt fra kørte sikkert igennem, men med en fantastisk holdånd og opbakning til hinanden, lykkedes det for alle at finde den rigtig gode tennis frem når det galt. Dette gav 3 single sejre, hvor kun Rikke i 2.singlen afgav sæt. Så stod det altså 3-0.

I doublen blev træneren helt overflødig, da doublen bestående af Mille og Alina stærkt coachet af Rikke, og med nøgleordene fight, humør og teamwork satte sig på kampen, og hev sejr nummer 4 i land. 4-0 til RTK.

Så var der bare tilbage at afvente resultatet fra Virum, hvor Lyngby var på besøg. Og puh for en gyser. For Virum vandt med 3-1, og dermed var vi af point på 1 og 2.pladsen. Så skulle der igen (læs om herrernes oprykning) tælles sæt. Og vupti RTK vinder puljen med +2 sæt.

Inden for de nærmeste dage afgøres det, hvem vi skal møde i Play off den 7 eller 8.marts.

Stort tillykke til holdet som har bestået af Anja, Alina, Rikke og Mille. Nu skal chancen for oprykning jagtes.