Dame 2
Fredag aften tog Dame 2 hjemme imod Greve 2. På holdet var Ditte Jørgensen og Pernille Grønmark. Det blev til endnu en kort aften i hallen. Ditte vandt sin single med 6-2, 6-2 over Mia Avnshøj, og Pernille fuldte op med, efter at have tabt 1. sæt med 6-2 godt tynget af “trænerben”, at vinde de følgende to sæt med 6-2, 6-1. Doublen blev vundet med 6-2, 6-1.

Med sejren fastholder holdet placeringen som nummer et i puljen.

Dame 3
Ligeledes fredag aften tog Dame 3 med Sanne Scheibel og Ditte Pallensen imod Slagelse 2 på hjemmebane. Sanne nedkæmpede sin modstander med 7-5, 6-1, og dermed var RTK foran 1-0. Ditte kunne ikke helt følge op på Sannes sejr, og tabte med 7-6, 6-1. I doublen var der godt styr på samspillet, og sejren blev hentet hjem med 7-6, 6-2.

Dermed blev sejren på 2-1, og det er lige præcis nok til, at holdet kan gå på juleferie som duks i puljen.

Herre 2
Lørdag tog Herre 2 med kaptajn Karlsen i spidsen imod det andet tophold Hedehusene. Med på holdet var Kurt Jensen, Magnus Thelin, Jakob Holmegaard og Valdemar Lucas. Efter sejre i de to foregående holdkampe var moralen høj, og troen på endnu et godt resultat til stede. Efter en række tætte kampe stod man dog tilbage med et 4-2 nederlag, hvor de to sejre blev hentet af Jakob og Valdemar i singlerne.

Med nederlaget er holdet på 3. pladsen kun 1 point efter topholdene AB og Hedehusene.