En af RTK’s professionelle trænere, David Mathiesen, skal nu med egne ord “på nye eventyr”. Derfor har han valgt at stoppe som træner i RTK med udgangen af juni.

Hvad de nye eventyr bringer, ved han ikke endnu, men han går ikke efter at blive ansat i en anden klub.

“Det er Roskilde eller ingenting,” smiler David, der har været glad for de ca. to år i klubben.

“Jeg er taknemmelig for den modtagelse og venlighed, jeg generelt har mødt i klubben og samarbejdet har været en stor fornøjelse. RTK har været et dejligt sted at være. Klubben går en spændende tid i møde og jeg ønsker det bedste for RTK,” lyder det fra David.

Privat bor David tæt på Stubbekøbing på Falster, hvor han sammen med sin kæreste har en yoga- og kaffebar, Sunshine House, og selv uden tennis får den lille familie nok at se til, da de venter en lille dreng til november.

“Det bliver en sommer, hvor vi koncentrer os om Sunshine House plus måske noget selvstændigt træning hist og her. Senere ved jeg ikke, om jeg fortsætter i tennis som konsulent eller lignende. Det er ikke afgjort endnu,” fortæller David.

Træningschef Sisse Folmø siger om David: “Jeg har været enormt glad for David som sparringspartner. Han er fagligt meget kompetent både som tennistræner, som fysisk træner og som kulturskaber både for klubbens trænere og spillere. Jeg er glad for den tid og energi, som han har lagt i Roskilde Tennis Klub de seneste to år, og jeg ønsker David alt godt fremover.”