Vi har fået rigtig mange tilmeldinger til Champagneturneringen, så der er jo desværre nogle, som ikke kommer med til selv turneringen denne gang. Til næste vinter må vi holde to turneringer!

Vi har valgt en ligelig fordeling af mænd og kvinder – 12 af hver, som der også stod ved tilmeldingen. Det betyder, at den oprindelige melding om, at der var venteliste efter de første 24 ikke kommer helt til at passe. Vi beklager, at vi ikke har været helt tydelige omkring dette.

• Følgende kvinder er med: Henriette Laursen, Merete Johansen, Kristina Wittus Sørensen, Charlotte Mikkelsen, Gunvor Jensen, Anette Spottag Eisensee, Christina Monrad Pedersen, Marie Schwartz, Dorte Rye Jensen, Merete Madsen, Fleur Pearson og Lene Pearson
  • Følgende mænd er med: Ole Rahn Rasmussen, Hans Henrik Bülow, Thomas Bjerring, Kai Sørensen, Morten Bech Sørensen, Søren Bros, Steen Øgaard Dahl, Niels Abitz, Ken Eskildsen, Kim Blicher, Bjarne Christiansen, Per Rants

Bemærk, at mødetid er kl. 17.50 – vi har banerne kl. 18-21. Et enkelt sted har der stået kl. 17-20, derfor denne præcisering.

Alle andre i klubben, som er interesserede, er hjertelig velkomne kl. 21 til et glas bobler for at skåle for et godt tennisår 2018. Husk i så fald at medbringe bobler til eget forbrug, da vi kun køber ind til dem, der er med i turneringen og dermed betaler for forplejningen.

Hvis du er med i turneringen og bliver forhindret, så giv hurtigst muligt besked til Charlotte på tlf. 21 17 94 20. Så håber vi, at nogle af reserverne kan træde til. Betaling for deltagelse bliver trukket på det Dankort, I brugte ved tilmelding, men først  efter afholdelsen af turneringen. På den måde sikrer vi, at der kun bliver trukket penge for dem, der kommer til at spille. Dog bliver der også trukket, hvis du melder afbud så sent, at ingen af reserverne kan springe til.

Glædelig jul til alle og vi ses inden nytår!

PS: Vi skal sige fra klubmedarbejder Henrik Overgaard og sige, at hvis der på grund af den store tilslutning er nogen, der har lyst til at arrangere endnu noget spil eller en turnering, så er der gode muligheder lørdag den 30. december.

De bedste hilsner

Charlotte Mikkelsen, Henriette Laursen, Merete Johansen og Kristina Wittus Sørensen

Her er link til siden med invitationen.

På billedet ses Steen Lindegaard, der flere gange har arrangeret turneringen. I år er det i stedet et firkløver, der prøver det for første gang.