Der kommer tennis på allerhøjeste niveau på Dr. Sofies Vej på lørdag. Roskildes Elitedivisionsdamer, der i år har gjort det fantastisk flot og kvalificeret sig til mellemspillet i Elitedivisionen, møder i den sidste kamp indendørsmestrene fra KB, der stiller særdeles stærkt op mod vores kvinder.

Holdkampen starter kl. 13 på Dr. Sofies Vej – først med singler og derefter med doubler. Formentlig er holdkampen færdig mellem kl. 16 og 17.

Det vil være dejligt med mange tilskuere – der er år imellem, at vi kan byde på så stærkt besat en holdkamp i Roskilde. Er der nogen, der har lyst til at komme med en kage eller to og stå for at lave kaffe til tilskuerne, så hold jer endelig ikke tilbage.

Også herre 1. holdet spiller denne dag – fra kl. 9 mod Espergærde, mens Dame 2 i 1. division spiller mod Birkerød kl. 10. Så der er virkelig mange gode kampe at kigge på hele dagen.

Og hvad så med Elitedivisionskampen mod Birkerød – har Roskilde en chance?

RTK har faktisk en teoretisk chance for at komme i slutspillet, men reelt set er KB store favoritter.

”Vi har ingen forventninger om at vinde, men vi glæder os og giver os alt, hvad vi har for at skrabe partier, måske sæt og hvis det flasker sig også en kamp hjem til vores fordel. Vi har en ambition om at have det sjovt og er stolte af, at vi er nået så langt og har vist, at vi kan være med blandt de bedste i Danmark”, fortæller træningschef Sisse Folmø, der selv har en fortid i KB, inden hun kom til Roskilde i år.

Holdet består af Sisse selv, Mille Elsborg, Rikke Jensen og Anja Kostecki. Desuden er der en mulighed for, at Line Lauridsen gør comeback efter et skadesplaget år.

For Dame 2 stiller følgende: Rikke Stokholm Qvist Rasmussen, Ditte Jørgensen og Katarina Elkjær.

På billedet ses Mille, Sisse, Anja og Ditte.